De Ondernemer is een crossmediaal platform dat met inspiratie, kennis en netwerkbijeenkomsten het Nederlandse MKB in staat stelt beter te ondernemen.

De ondernemers van Nederland: 1,1 miljoen ambitieuze zelfstandigen. Samen vormen ze de motor van onze economie. Met de Ondernemer bereikt u in een keer 27% van het Nederlandse MKB; landelijk en regionaal. De Ondernemer is daarom ook uw strategisch partner. Binnen het platform kunnen we uw eigen content creëren. Zo komt uw boodschap los van papier en pixel en bereikt u uw doelgroep in het hart.

Met de Ondernemer heeft u: 3.987.000 contacten met het magazine per editie en 215.086 contacten online en 128.400 contacten mobiel per maand.

 

De Ondernemer vergroot uw netwerk
De Ondernemer verzorgt tijdens de 30e editie van de Contacta.nl een stand van maar liefst 80 m2. In deze stand ontmoeten verschillende bedrijven elkaar, gaan ze met elkaar in gesprek en delen zij hun kennis. Uiteindelijk doel: samen werken aan een kwalitatief en groot netwerk.

De Ondernemer app 
De partners van de Ondernemer leert u kennen in de nieuwe app van de Ondernemer. Met de app blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en het programma tijdens Contacta.nl, kunt u vragen stellen aan experts en legt u contact met andere gebruikers. Download de app in de App Store of Google Play Store.

 

De stand van de Ondernemer vindt u tijdens Contacta.nl in de Oosterscheldehal. Kom langs en ontdek de kracht van ons netwerk.

 

Geschreven door De Ondernemer


De Ondernemer, hét MKB platform