Wie op 8, 9 of 10 november een bezoek brengt aan Contacta.nl 2016 kan niet om DRV Accountants & Adviseurs heen. Als kennispartner van de beurs is DRV voor het 5e jaar op rij prominent aanwezig. Dit jaar laat DRV  zien dat een innovatieve samenwerking en groei hand in hand gaan.

“Je moet het cijfermateriaal dat je verzamelt, gebruiken voor de toekomst”, zei Marco Utermark, partner en accountant, in het Contacta Magazine. Op de beursvloer maakt DRV duidelijk hoe u met een slimme toepassing van innovatie ervoor kunt zorgen dat u 24/7 goed onderbouwde beslissingen kunt nemen.  DRV introduceert daarvoor een totaalaanpak: DRV Pro. Het is een combinatie van adequate managementinformatie gebaseerd op een zeer efficiënt gevoerde administratie en doelgericht persoonlijk contact.

Tijdens Contacta kunnen ondernemers DRV Pro zelf ervaren. Er is een live omgeving die de laatste innovaties laat zien in het koppelen van financiële en operationele informatie.  U ziet welke inzichten dit geeft en hoe u die kunt gebruiken om cruciale bedrijfsprocessen te verbeteren.

U kunt zich ook aanmelden voor een van de DRV Pro Colleges waarin DRV uitgebreid ingaat op de laatste innovaties in het 24/7 beschikbaar hebben van de actuele managementinformatie. Zodat u op elk moment de juiste beslissingen kunt nemen.

Voor meer informatie, ga naar www.drv.nl/pro

Geschreven door DRV Accountants en Adviseurs


Samen groeien met DRV Pro