Omroep Zeeland is dé regionale omroep van Zeeland en brengt dagelijks nieuws, nieuwtjes, cultuur, sport en evenementen. Via radio, televisie, internet en sociale media als Twitter, Facebook en Instagram; betrokken én betrouwbaar. Maar Omroep Zeeland doet meer. Dankzij de programma’s van Omroep Zeeland weet iedereen wat er speelt in Zeeland en verbinden we de Zeeuwen. Inmiddels zijn we de best beluisterde radiozender van Zeeland.

Omroep Zeeland verbindt. Begrip en verbinding ontstaat als je weet wat mensen beweegt. Omroep Zeeland laat dat zien en horen, in beeld en geluid. Met oog voor de journalistieke kwaliteit en kennis van de provincie. 

Omroep Zeeland is er ook voor ondernemers in Zeeland. We zijn dan ook volop aanwezig als mediapartner van de Contacta. Tijdens de beurs maken we reportages voor alle mediakanalen. Alle berichtgeving is ook te volgen via de gratis nieuwsapp voor smartphone en tablet. Iedere beursdag wordt na Zeeland Nu het Contacta journaal uitgezonden en in onze stand interviewt Mark van Dam Zeeuwse ondernemers over het thema Samen Groeien.

Meer weten over de programma’s van Omroep Zeeland of interesse in de commerciële mogelijkheden? Wilt u in gesprek gaan met bezoekers en ondernemers? Kom gerust een kijkje nemen in onze stand voor een persoonlijke kennismaking.

Klik hier voor meer informatie


Omroep Zeeland, dé omroep van Zeeland is er natuurlijk bij