Talpa Media Solutions en special advertising

Dol op communicatie, marketing en reclame? Ben je benieuwd hoe special advertising werkt of ben je geïnteresseerd in landelijk adverteren? Dan is deze sessie speciaal voor jou!

Maurice Ridder is Director Business Development & Special Advertising bij Talpa Media Solutions. Hij neemt je mee en laat je zien wat je opties kunnen zijn als je landelijk wil adverteren. Hij vertelt hoe je als merk jezelf echt goed kunt positioneren. Daarnaast zal hij leuke scoops vertellen over programma's die er aan gaan komen en over hoe Net 5 nu verder gaat met Linda de Mol. 

Talpa Media Solutions
Media Solutions is onderdeel van Talpa Network. Het is een Nederlands mediabedrijf bestaande uit een sterke combinatie van bekende mediamerken, technologische kennis en effectief bereik. Op radiovlak is Talpa marktleider met de zenders als 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica, 100% NL, Slam, Classic FM en Sublime. Op TV gebied bereiken zij met de zenders SBS6, Veronica, Net 5 en SBS9 eveneens een miljoenen publiek. Door Juke, Social Influencers en Emesa zijn ze ook sterk vertegenwoordigd in het digitale domein.

Het unieke netwerk stelt ze in staat om voor hun partners (mediabureaus en adverteerders) totaaloplossingen te creëren. Van awareness en engagement tot keiharde conversie. Zij hebben alles in huis om je merk te laten groeien.

 

Talpa Media Solutions en special advertising
Maurice Ridder