Google Nederland organiseert samen met Qredits Microfinanciering, gemeente Goes en Contacta.nl het evenement de Digitale Werkplaats op maandag 15 en dinsdag 16 mei in de Zeelandhallen.

Bij de Digitale Werkplaats kunnen ondernemers zich via interactieve workshops ontwikkelen met kennis en praktische tips waar een ondernemer echt iets aan heeft. Op het programma staan onderwerpen als online vindbaarheid en verkoop, maar ook het financieren van groei en het vergroten van naamsbekendheid. Het evenement duurt een ochtend of een middag en deelname is gratis.

Het zou fantastisch zijn als zoveel mogelijk Zeeuwse ondernemers deze kans kunnen benutten. Goes en Contacta.nl zijn enthousiast dat de Digitale Werkplaats naar Zeeland komt omdat het ondernemers de kans biedt om te groeien. We willen u vragen om dit bijzondere evenement onder de aandacht te brengen bij uw klanten en netwerk. In de bijlage vindt u de uitnodiging die u kunt verspreiden via e-mail. Via g.co/digitale werkplaats vindt u alle informatie en kunt u zich aanmelden.

Wilt u meer informatie over de Digitale Werkplaats of heeft u andere communicatiemiddelen nodig? Neem dan contact op met het projectteam van de Digitale Werkplaats via Anna Zwezerijnen,
annazwezerijnen@bureauvoorreuring.nl of 06-24765311.


Meer klanten bereiken via internet?