Contacta.nl is zeer verheugd om naast Jort Kelder, nu ook de volgende inspirerende spreker te kunnen bevestigen voor de komende jubileumeditie: Michael Kögeler. Michael is oorspronkelijk afkomstig uit Middelburg. Hij is General Manager van de Centraal en Oost-Europese (CEE) Multi-Country regio van Microsoft. Hij komt spreken tijdens de 30e editie van Contacta.nl. In 24 van de snelst groeiende landen van deze regio is hij eindverantwoordelijk voor alle operaties van Microsoft. Ondanks dat hij overal ter wereld komt, gaat het Zeeuwse er bij hem niet uit. Al zijn gehele carrière is hij werkzaam in de technologie en hij is gespecialiseerd in Business en Information Technology.


Michael Kogeler vliegt als General Manager van de Centraal en Oost-Europese (CEE) Multi-country regio van Microsoft de hele wereld over. In vierentwintig van de snelst groeiende landen van deze regio is hij eindverantwoordelijk voor alle operaties. Naast een sterke focus op continue groei en het verbeteren van resultaten heeft Kogeler een grote passie voor technologische ontwikkelingen en hoe deze bedrijven kunnen veranderen.

Ik ben geboren en getogen in Middelburg en woon momenteel in Dubai. Ik kom tijdens mijn tussenstops regelmatig naar Zeeland. Ondanks dat ik overal ter wereld kom, gaat dat Zeeuwse er bij mij niet uit”. Volgens Kogeler is een netwerkbeurs zoals Contacta van belang. “Ondanks alle technologische en communicatieve middelen blijft het toch een ‘people business’. Het bij elkaar brengen van mensen op één plek, hen op nieuwe ideeën te brengen en hen te laten nadenken over dingen waar ze anders niet over nadenken, is heel zinvol”.

Zijn inbreng aan Contacta zal voornamelijk gaan over de snelheid van veranderingen om ons heen en hoe bedrijven zich kunnen handhaven ten tijde van de vierde Industriële Revolutie. “Ik ga het hebben over technologische trends en hoe bedrijven daar op in kunnen spelen”, legt Kogeler uit. “Aan de hand van voorbeelden zoals de introductie van ‘Uber’ in de wereld van taxi-chauffeurs, illustreer ik hoe snel de digitale transformatie van de wereld plaatsvindt. Bedrijven die hier niet op anticiperen, zullen het niet redden. De nieuwe Facebook, Google en Microsoft worden op dit moment in garages bedacht”. Alle starters wil hij dan ook de volgende tips meegeven: “Geloof in je idee, kijk vijf jaar vooruit en houd focus!”.

Bron: De ondernemer

Direct aanmelden

Bekijk het volledige programma!

 


Michael Kögeler General Manager CEE Multi-Country Regio van Microsoft spreekt tijdens Contacta.nl