Moerverhuur, voor machineverhuur in Zeeland

Moerverhuur is een verhuurbedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van professioneel gereedschap en machines tegen een aantrekkelijke prijs. Hun assortiment bestaat o.a. uit bouwgereedschappen en -machines materialen voor de inrichting van de bouwplaats en evenement en aanhangwagens.

Damon Sinke (24) en Bart van der Moere (24) zijn de jonge ondernemers achter dit groeiende bedrijf. Ondernemers die eigenlijk vanaf dat ze zich kunnen herinneren bezig zijn. Wat ooit begon bij een marktplaatshandeltje groeide snel uit tot eigen bedrijven.

Zij zijn vier jaar geleden begonnen met het idee voor Moerverhuur. Met een aantal aanhangwagens, een trilplaat en wat klein gereedschap was Moerverhuur een feit. Dat liep verrassend goed en zo hebben ze vorig jaar besloten hun individuele ZZP-bedrijven te stoppen om samen al hun tijd aan Moerverhuur te besteden. 

'Ondernemen zit eigenlijk al vanaf jongs af aan in ons bloed' 

Sinds vorig jaar zijn ze zich ook gaan richten op evenementen, iets wat de mannen zelf een hele leuke stap vinden. Ze verhuren eigenlijk de gehele inrichting van een evenement. Hier moet je vooral denken aan de complete stroomvoorziening, afzetting van het terrein, hekwerk en kassahokjes. Damon en Bart hebben geen werknemers en doen dus al het werk met zijn twee. ‘Je kunt je voorstellen dat het dus fysiek veel werk is, als je 130 hekken moet neer zetten, maar gelukkig hebben we het onszelf makkelijker gemaakt door alles op bokken te zetten en zo ervoor te zorgen dat we snel en efficiënt kunnen werken’ aldus Damon. Ze willen graag meer in de evenementensector bereiken en dan ook zeker buiten de provincie. Maar dat is nu nog even iets voor de toekomst. De twee ondernemers willen eerst hun naamsbekendheid vergroten in Zeeland. 

De verwachting van Contacta.nl

Moerverhuur doet dit jaar voor het eerst mee aan Contacta.nl en zijn erg enthousiast over hun deelname. Het bedrijf is nog niet zo bekend dus het voornaamste doel is om naamsbekendheid te creëren. Iedereen heeft wel eens iets nodig als het gaat om professioneel gereedschap of machines. Dan is het fijn dat mensen weten dat het bij Moerverhuur te halen is voor een scherpe prijs. Naast het concrete doel willen ze voornamelijk veel netwerken. 

'Je kunt wel een goed product hebben, maar als mensen je niet zien kom je nergens'

Ook willen ze het bedrijf voorstellen aan de andere exposanten. Zo hopen ze toch ergens een samenwerking uit te halen of nieuwe zakelijke klanten. Moerverhuur zal te vinden zijn op het Bevelandenplein tijdens Contacta.nl!

Meer informatie of gemakkelijk machines en/of gereedschap reserveren? Dat kan allemaal via de website: https://www.moerverhuur.nl/