Het Walcherenplein heeft zich inmiddels bewezen als ‘the place to be’ voor Walcherse ondernemers die zich willen presenteren tijdens de Contacta.nl. Een ruim en professioneel opgezet plein, gelegen op een perfecte locatie in de Zeelandhallen waar alle standhouders goed zichtbaar zijn zodat zij zich optimaal kunnen profileren. In het hart van het Walcherenplein bevindt zich een gezellig en bruisend horecapaviljoen, waar bezoekers en standhouders elkaar ontmoeten en waar op woensdagavond de altijd goed bezochte netwerkborrel plaatsvindt. 
Bezoekers van de Contacta.nl weten hun weg naar het Walcherenplein goed te vinden en waarderen in hoge mate de ruimtelijke opzet, de professionele presentatie van de deelnemende bedrijven alsook de goede sfeer, de vele contacten die gelegd worden en de hoogwaardige horeca.

Ook u kunt deelnemen en uw bedrijf profileren!
Het Walcherenplein heeft nog twee vrije standruimtes op een toplocatie:

  • Eén hoekstand van 4x4
  • Eén hoekstand van 3x3

Wil jij jouw bedrijf ook profileren? Twijfel dan niet langer en schrijf jouw bedrijf nú in voor deelname aan het Walcherenplein. De organisatie wordt nagenoeg volledig voor jou geregeld en jij profiteert optimaal van alle voordelen die het Walcherenplein biedt!

Meer informatie?
Wil jij meer weten over de standruimte, de locatie en de prijzen? Klik HIER of stuur een mail naar Jéan van Oorschot via info@missionpr.nl. Zij zal daarna spoedig contact met jou opnemen.

Walcheren: Waar Ondernemen Werkt


De laatste twee standruimtes op het Walcherenplein