Lunchen bij BZW Zeeland tijdens Contacta

BZW Zeeland houdt zijn maandelijkse ledenvergadering voor het eerst tijdens Contacta. De BZW is de krachtigste ondernemersvereniging in Zuid-Nederland en is het regionale netwerk van VNO-NCW. Samen met het bedrijfsleven maakt de BZW zich sterk voor onderwerpen die er toe doen. De grootste bedrijven in Brabant en Zeeland zijn lid van BZW, maar ook middelgrote en kleinere bedrijven voelen zich er thuis. BZW heeft zo’n 250 leden in Zeeland.

BZW zet zich in voor de belangenbehartiging van het bedrijfsleven richting overheid en politiek. In Zeeland strijden we voor een goede arbeidsmarkt, die aansluit op de wensen van het bedrijfsleven. BZW wil een bereikbare provincie en pleit al jarenlang voor een goede verbinding tussen Goes en Gent. Andere speerpunten zijn milieu, duurzaamheid, economie, maar ook de zorgsector.

BZW organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten in de regio Zeeland aan beide kanten van de Westerschelde. Tijdens de bijeenkomst op 10 november staat innovatie in Zeeland centraal. Vier leden van BZW Zeeland zullen vertellen over hun succesvolle innovaties. Het gaat hier om de bedrijven Lumileds, Traas Ongediertebestrijding, Bever Innovations en Kelvion. Voor directeuren/eigenaren van Zeeuwse bedrijven hebben wij een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar. Mocht u interesse hebben, wilt u dan contact opnemen met Carlien Willemsen: willemsen@bzw.nl