Ben van der Burg 2e spreker tijdens Contacta.nl 2018

Ben van der Burg

Vodafone’s online customer service, Snackable videos voor LindaTV, een app voor cabinepersoneel van KLM, het dataverkeer van Heineken en de app van Buienradar. Als commercieel directeur van Triple biedt Ben van der Burg multinationals en bekende merken onlineoplossingen.


Erland Galjaard geeft zijn visie op de toekomst van jouw doelgroep

Erland Galjaard geeft zijn visie op de toekomst van jouw doelgroep

Merk- en zenderbouwer Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL, is al decennia lang succesvol in staat de consument te binden en te boeien. Met het sterk veranderende (kijk)gedrag van consumenten is het voor ieder merk, adverteerder, dienst of product de vraag van de dag: waar gaat mijn doelgroep heen?


Carlo van de Weijer wijst je de weg naar innovatie.

Carlo van de Weijer wijst je de weg naar innovatie.

Als Global Expert ITS bij TomTom weet Carlo van de Weijer als geen ander hoe bedrijven zich staande houden in uitdagende tijden van innovaties. Tijdens Contacta.nl 2017 wijst hij je graag de weg hoe al deze verbindingen leiden tot een nieuwe economie.


Gezonde inspiratie met Maarten van der Weijden

Gezonde inspiratie met Maarten van der Weijden

Na zijn overwinning op kanker behaalde Maarten van der Weijden in 2008 zijn droomoverwinning tijdens de Olympische Spelen. Een ongeëvenaarde prestatie van wereldformaat op basis van doorzettingsvermogen en altijd beter willen zijn.


'Maak het Verschil' thema Contacta.nl 2017

'Maak het Verschil' thema Contacta.nl 2017

De aantrekkende economie geeft nieuwe mogelijkheden. De kunst is om als ondernemer, manager, ontwikkelaar of adviseur te herkennen waar het verschil gemaakt wordt. Tijdens Contacta.nl 2017 willen we hierop ingaan en nieuwe kansen verkennen.


Contacta 2016 Aftermovie

Contacta 2016 Aftermovie

We willen we je hartelijk bedanken voor jouw inzet en bijdrage. We vonden het fijn om samen te werken en om van Contacta 30 jaar een feestelijke editie te maken. We ontmoeten je graag weer tijdens Contacta.nl 2017.


Stefan Coppers, presteren onder de zwaarste omstandigheden

Stefan Coppers, presteren onder de zwaarste omstandigheden

Als klein jongetje groeide Stefan op met bootjes. In z’n optimistje fantaseerde hij van meedoen aan de Whitbread Round the World Race. Laat je tijdens Contacta inspireren met spannende verhalen over mooie avonturen op zee en het presteren onder de zwaarste omstandigheden.


Zakendoen tussen Vlaanderen en Nederland tijdens de Vlaams Nederlandse Handelsdag 2018

Vlaams Nederlandse Handelsdag 2018

De Vlaams-Nederlandse Handelsdag is een ideaal platform voor Belgische en Nederlandse ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe kansen en zakenpartners. De derde editie van de Handelsdag vindt plaats op 17 mei 2018 in Blue Point te Antwerpen.


Michael Kögeler General Manager CEE Multi-Country Regio van Microsoft spreekt tijdens Contacta.nl

Michael Kögeler General Manager CEE Microsoft spreekt tijdens Contacta.nl

Michael Kögeler, oorspronkelijk afkomstig uit Middelburg, is General Manager van de Centraal en Oost-Europese (CEE) Multi-Country regio van Microsoft. Hij komt spreken tijdens de 30e editie van Contacta.nl. In zijn rol is hij eindverantwoordelijk voor alle operaties van Microsoft in 24 van de snelst groeiende landen in die regio. Al zijn gehele carrière is hij werkzaam in de technologie en hij is gespecialiseerd in Business en Information Technology.


Thomas Rau over het ondernemen van de toekomst

Thomas Rau, het ondernemen van de toekomst

Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Zijn motto is ‘guided by the future’. Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over ondernemen in duurzaamheid en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur. Tijdens Contacta.nl 2016 inspireert hij ondernemers hoe uit duurzaamheid winst behaald wordt.


Presenteer jezelf in Contacta Magazine 2016

Presenteer jezelf in Contacta Magazine 2016

Breng jouw product of bedrijf onder de ogen van zakelijk Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Met een oplage van 10.000 exemplaren biedt Contacta.nl Magazine een unieke kans om een groot bereik te behalen. Presenteer jouw product of bedrijf in de volgende exemplaren van Contacta.nl magazine.


Zeeuws Compliment voor Contacta.nl

Zeeuws Compliment voor Contacta.nl

Uit handen van gedeputeerde Jo-Annes de Bat, namens commissaris van de Koning Han Polman, ontving LMG strategie+creatie voor Contacta.nl op vrijdag 8 januari 2016 het Zeeuws Compliment.


After movie Contacta.nl 2015

After movie Contacta.nl 2015

Bekijk interviews met standhouders en de high lights van Contacta.nl 2015 in de after movie. ContactaTV bezocht diverse stands en ging in gesprek met de sprekers van de Contacta Arena.


LMG presenteert mood cloud

LMG presenteert mood cloud

Reclamebureau LMG strategie+creatie, organisator van Contacta.nl, komt met een mood cloud naar de beurs. Deze uniek standvorm, je loopt als het ware door de reclame-ideeën heen, inspireert je op het gebied van marketing, film, social media, grafisch design en de mogelijkheden van websites en webshops.


Opening Contacta.nl 2015

Opening Contacta.nl 2015

Op dinsdag 3 november om 16 uur is de officiële opening Contacta.nl 2015 door gedeputeerde Jo-Annes de Bat. Iedereen is van harte uitgenodigd op de stand van LMG.


Bevelandenplein

Bevelandenplein

Op het Bevelandenplein laat een groot aantal enthousiaste ondernemers uit de 5 Bevelandse gemeenten aan zakelijk Zeeland en omliggende regio's zien dat de Bevelanden bruisen van ondernemerschap. Dit jaar kent het Bevelandenplein veel nieuwkomers.


Obama insider Michiel Vos spreekt over zijn Amerikaans avontuur

Obama insider Michiel Vos spreekt over zijn Amerikaans avontuur

Na een kijkje achter de schermen van zakelijk Rusland door Derk Sauer, is het nu de beurt aan de Verenigde Staten van Amerika. Hoe je Amerikaan wordt heeft Michiel Vos tijdens zijn inburgering aan den lijve ondervonden. Aan de hand daarvan maakte hij de documentaire ‘How to become an American’.Tijdens Contacta.nl inspireert deze Amerika-correspondent ondernemers die graag over de grens kijken.


Dubbelseminar Ronald de Meij en Tony Bosma

Dubbelseminar Ronald de Meij en Tony Bosma

Ronald de Meij , Directeur Publieke Gezondheid Zeeland trapt de reeks seminars dit jaar af. Met bevlogenheid zet hij uiteen hoe Zeeuwen Gezonder en Vitaler kunnen worden via een omgevingsgerichte aanpak. Direct aansluitend verzorgt Tony Bosma een seminar, waarin hij inzoomt op maatschappelijke verschuivingen en een nieuwe tijdsgeest.


Jack van Gelder deelt media expertise

Jack van Gelder deelt media expertise

Op de laatste dag van Contacta.nl 2014 kwam Jack van Gelder voor een volle Contacta Arena zijn inspirerende verhaal vertellen. Via verschillende herkenbare anekdotes en praktijkvoorbeelden nam Jack de bezoekers mee in zijn wereld van sport en vertelde over zijn visie op zaken doen.


Mediamagnaat Derk Sauer

Mediamagnaat Derk Sauer

Derk Sauer, mediamagnaat en vooral bekend van zijn grote successen in Rusland. Tijdens Contacta.nl 2014 heeft Derk een seminar verzorgd in de Arena. Na zijn speech is Derk geinterviewd aan het ContactaTV desk.


Prof. Erik Scherder

Prof. Erik Scherder

Professor Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie, heeft tijdens Contacta.nl 2014 een seminar verzorgd. Na zijn seminar hebben wij hem mogen ontvangen aan het ContactaTV desk.


Zakenvrouw van het jaar 2014

Zakenvrouw van het jaar 2014

Tijdens Contacta.nl 2014 heeft Ria Joosten een seminar verzorgd in de Contacta Arena. Na haar inspirerende verhaal is Ria aangeschoven aan het ContactaTV desk.


Natafelen bij Hotel & Brasserie Katoen

Natafelen bij Hotel & Brasserie Katoen

Na het congres op 14 april nog gezellig natafelen? Hotel & Brasserie Katoen verzorgt een speciaal Contacta Congresmenu. Het aantal plaatsen is beperkt en reserveren gaat uitsluitend telefonisch via 0113-211132.


De traditionele beurs is voorbij

De traditionele beurs is voorbij

De tijd van het traditionele beursbezoek laten we dit jaar definitief achter ons. Contacta.nl richt zich tijdens de editie 2018 vooral op interactie en participatie van zowel bezoekers als exposerende bedrijven.


Terugblik op het Contacta Congres 2018

Terugblik op het Contacta Congres 2018

Donderdag 19 april was het Contacta Congres wat diende als kick off van het thema van contacta.nl 2018 “De impact van Data”. We kijken hierbij terug op een inspirerende middag met ruim 300 bezoekers en een gemiddelde beoordeling van een 7,9.


Check de foto's van Contacta.nl 2017!

Check de foto's van Contacta.nl 2017!

Op de beursvloer wisten onze fotografen mooie plaatjes te schieten van stands, seminars en diverse pleinen! Hiermee wisten zij Contacta.nl 2017 mooi in beeld te brengen. Ben jij ook gespot? Bekijk de foto's hier.


Omroep Zeeland was erbij!

Omroep Zeeland was erbij!

Gedurende de drie beursdagen was Omroep Zeeland erbij met radio, televisie en internet. Verslaggevers waren live aanwezig op de beursvloer en konden hierdoor het allerlaatste nieuws verslaan.


Fruitje? Op de werkplek?

Fruitje? Op de werkplek?

Fruitje? is onderdeel van Groentehandel de Winter, een bedrijf dat al 40 jaar actief is in groenten en fruit en gevestigd te Goes.


Maak het verschil en draag het uit

Maak het verschil en draag het uit

“Nu de economie aantrekt, gaat het een groot aantal bedrijven voor de wind. In plaats van ‘overleven’, ligt de focus op kansen grijpen en nieuwe mogelijkheden aanboren. De belangrijkste uitdaging daarbij is het verschil maken.


Young Talent Men: Jos Dek

Young Talent Men: Jos Dek

Jos Dek (29) is mede-eigenaar van het familiebedrijf Dek Opleidingen. Hij is ambitieus en wil het succes van het bedrijf toekomstbestendig maken


Lunchen met BZW Zeeland

Lunchen met BZW Zeeland

Ook dit jaar houdt BZW Zeeland zijn maandelijkse netwerkbijeenkomst tijdens Contacta. De leden van BZW Zeeland komen op 9 november bijeen om 12.00 uur in de Zeelandhallen.


Ga jij de uitdaging aan op de Zeeuwse woningmarkt?

Ga jij de uitdaging aan op de Zeeuwse woningmarkt?

De Zeeuwse woningmarkt staat voor grote uitdagingen. De bestaande woningvoorraad zal moeten transformeren tot meer levensloopbestendig en energieneutraal. ZB| Planbureau verzorgt drie colleges op Contacta.nl, waaronder ‘Bouwen en Wonen’


Hoe behoud je talentvolle werknemers?

Hoe behoud je talentvolle werknemers?

Voor jou als werkgever, bars als er een hevige strijd los voor talentvolle werknemers. Wil jij goed gewapend de strijd in gaan? HR-adviseur Melissa Schroevers nodigt je van harte uit om naar de Werkgeversdagen 2017 te komen.


En nu vooruit!

En nu vooruit!

Minister van financiën, Jeroen Dijsselbloem, heeft de plannen van de regering voor 2018 officieel bekend gemaakt. In plaats van een lange troonrede, presenteren wij graag kort en bondig de plannen van het kabinet voor volgend jaar.


Innoveren, wat houdt je tegen?

Innoveren, wat houdt je tegen?

Wij hebben hier in Zeeland mooie bedrijven die volop met innovatie bezig zijn! Niet iedere ondernemer krijgt energie van het woord innovatie. Wat houdt je tegen om te innoveren?


De Digitale Werkplaats goed bezocht

De Digitale Werkplaats goed bezocht

Gisteren en vandaag werden ondernemers bijgepraat over groeimogelijkheden via internet door Google Nederland. Het event dat plaatsvond in de Zeelandhallen werd beide dagen goed bezocht. Bekijk hier reportages van de PZC en Omroep Zeeland.


Meer klanten bereiken via internet?

15 & 16 mei Digitale Werkplaats i.s.m. Google Nederland

Google Nederland organiseert samen met Qredits Microfinanciering, gemeente Goes en Contacta.nl het evenement de Digitale Werkplaats op maandag 15 en dinsdag 16 mei in de Zeelandhallen. Bij de Digitale Werkplaats kunnen ondernemers zich via interactieve workshops ontwikkelen met kennis en praktische tips waar een ondernemer echt iets aan heeft.


Winnaars standruimte Contacta zijn bekend!

Winnaars standruimte Contacta zijn bekend!

Startende ondernemers De Zeeuwse Haardenspecialist, Bijt en Hemcell zullen ieder een dag aanwezig zijn op de Rabobank stand om hun producten en diensten te promoten. De Zeeuwse Rabobanken vinden het belangrijk om starters op deze manier een kans te geven om zich aan een breed publiek te presenteren.


Maak kennis met onze partners: LMG

Maak kennis met onze partners: LMG

Om een idee succesvol te vermarkten, is meer nodig dan creativiteit alleen. Ook de gekozen methodiek en gestelde doelen zijn van essentieel belang om een beslissingsproces positief te beïnvloeden. Daarnaast spelen factoren als vindbaarheid en relevantie een belangrijke rol, in een tijd waar conversies, clicks en likes steeds vaker het resultaat van een campagne bepalen. Kortom, een goed idee is een prima start, maar dan ben je nog maar op de helft.


Ondernemers in beeld: Paree B.V.

Ondernemers in beeld: Paree B.V.

Pieter Paree (31), Manager van de afdeling Elektro - Beveiliging en als 3e generatie actief bij Paree B.V. Elektro – Telecom: ‘Ons bedrijf is al sinds onze oprichting in 1930 gevestigd in het zeer centraal gelegen dorp ’s-Heerenhoek.'


Maak kennis met onze partners: De Zeeuwse Rabobanken

Maak kennis met onze partners: De Zeeuwse Rabobanken

Een aandeel in elkaar.’ Deze slogan geeft de kerngedachte van de Rabobank weer. Een aandeel in lokale samenleving en een aandeel in u als klant. In deze tijd van digitalisering en efficiency is goed persoonlijk contact met onze klanten onmisbaar. Daar is Contacta uitermate geschikt voor.


Omroep Zeeland, dé omroep van Zeeland is er natuurlijk bij

Maak kennis met onze partners: Omroep Zeeland

Omroep Zeeland is dé regionale omroep van Zeeland en brengt dagelijks nieuws, nieuwtjes, cultuur, sport en evenementen. Via radio, televisie, internet en sociale media als Twitter, Facebook en Instagram; betrokken én betrouwbaar. Maar Omroep Zeeland doet meer.


Tesla op de beursvloer

Tesla op de beursvloer

Tesla is één van de bekendste autofabrikanten van de wereld. Het innovatieve automerk is 8, 9 en 10 november aanwezig op Contacta.nl.


Maak kennis met onze partners: Delta

Maak kennis met onze partners: Delta

DELTA verbindt. Dat hebben we altijd gedaan. En dat blijven we doen. We zorgen voor een verbinding tussen mensen en bedrijven. Voor het tweede jaar zijn wij trotse kennispartner van de Contacta.


Samen groeien met DRV Pro

Maak kennis met onze partners: DRV

Wie op 8, 9 of 10 november een bezoek brengt aan Contacta.nl 2016 kan niet om DRV Accountants & Adviseurs heen. Als kennispartner van de beurs is DRV voor het 5e jaar op rij prominent aanwezig. Dit jaar laat DRV zien dat een innovatieve samenwerking en groei hand in hand gaan.


Ondernemers in beeld: ITN Groep

Ondernemers in beeld: ITN Groep

Hans Niewenhuijse (58), directeur bij ITNgroep: ‘ITNgroep is een totaalinstallateur gericht op de nieuwbouw en renovatie van bedrijfsgebouwen, woningen, industriële en agrarische bedrijven. ITNgroep is elektrotechnicus, loodgieter en ICT-er tegelijk.'


Ondernemers in beeld: Van Westen Menswear

Pim van Westen (52): ‘Van Westen, gevestigd aan de lange vorststraat 102, is de meest toonaangevende herenmodezaak in Zeeland. De specialisten in mannenmode beschikken over een actueel aanbod van kostuums en casual kleding.


Wie is volgens jou de pionier van Zeeland?

Wie is volgens jou de pionier van Zeeland?

Uitdragen welke mooie initiatieven er in Zeeland (kunnen) ontstaan, om hiermee het imago van Zeeland positief te beïnvloeden, economische bedrijvigheid in Zeeland te stimuleren en de krimp tegen te gaan. Dat is het doel van de Zeeuwse Pioniersprijs.


De vijf genomineerden Emergo 2016!

De Emergo wordt dit jaar voor de 13e keer elk jaar uitgereikt aan een Zeeuwse onderneming die een succesvolle innovatie heeft gerealiseerd. De winnaar van de prijs wordt in november tijdens de 30e jubileumeditie van Contacta bekendgemaakt.


Bereik jij al de juiste kandidaten voor je vacatures?

Bereik jij al de juiste kandidaten voor je vacatures?

Dit kwartaal staat bij de Persgroep de arbeidsmarkt centraal. Veel ondernemers hebben moeite met het invullen van vacatures vanwege de krapte op de arbeidsmarkt. Het ruime portfolio en de sterke merken van de Persgroep bereiken meer dan 10,9 miljoen multimediale contacten op elk moment van de dag.


Contacta iets voor jou?

Contacta iets voor jou?

Contacta.nl 2018 biedt de mogelijkheid om in contact komen met 24.000 zakelijke bezoekers uit Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Exposeren op Contacta.nl biedt de mogelijkheid om jouw doelgroep te bereiken, bestaande contacten te onderhouden en de naamsbekendheid te vergroten.


100 miljoen voor Zeeuwse economie

100 miljoen voor Zeeuwse economie

De komende drie jaar komt bijna 100 miljoen euro beschikbaar voor versterking van de Zeeuwse economie. Daarvan komt 60 miljoen uit Zeeland zelf, van overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven.


Win standruimte bij Rabobank

Win standruimte bij Rabobank

Ben jij een startende ondernemer en wil jij je bedrijf presenteren tijdens Contacta? Dan is dit je kans! Rabobank geeft 3 starters de kans om hun bedrijf te promoten tijdens dit netwerkevent.


North Sea Port boekt 8 miljard euro toegevoegde waarde

North Sea Port boekt 8 miljard euro toegevoegde waarde

Het havengebied Gent van North Sea Port overschrijdt voor het eerst de grens van 8 miljard euro toegevoegde waarde, een nieuw record. Ook de werkgelegenheid en de investeringen stijgen. Dit blijkt uit de nieuwste cijfers van de Nationale Bank van België.


Rijk schuift miljoenen naar Zeeland; kansen voor startende bedrijven

Kansen voor startende bedrijven

Rijk schuift miljoenen naar Zeeland; kansen voor startende bedrijven. Op woensdag 30 mei heeft de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer haar handtekening gezet onder een contract waarmee het Rijk officeel aandeelhouder is geworden van Investeringsfonds Zeeland.


Dockwize, het nieuwe merk voor ambitieuze ondernemers

Dockwize, het nieuwe merk voor ambitieuze ondernemers

Dinsdag 3 juli is het nieuwe merk Dockwize gelanceerd, een initiatief van Kenniswerf Zeeland, DOK41, HZ University of Applied Sciences en Impuls Zeeland. De organisatienaam Kenniswerf Zeeland | DOK41 komt volledig te vervallen. Samen met de partners ontwikkelde LMG strategie+creatie het nieuwe merk, het logo en de huisstijl. Het nieuwe merk past bij de hernieuwde ambitie van de organisatie: bouwen aan de toonaangevende Zeeuwse bedrijven van morgen.


Impuls Zeeland nieuwe partner Contacta.nl

Impuls Zeeland nieuwe partner Contacta.nl

NV Economische Impuls Zeeland beweegt zich tot in de haarvaten van het Zeeuwse bedrijfsleven. Naast Rabobank en DRV Accountants & Adviseurs zal Impuls Zeeland de beurs verrijken met hun inzicht op het gebied van ondernemen in Zuidwest-Nederland.


9 tips van de meest succesvolle verschilmakers

9 tips van de meest succesvolle verschilmakers

Wat hebben drie CEO's, een schrijfster, een wereldleider en een zangeres met elkaar gemeen? Allemaal, stuk voor stuk, zijn zij zéér succesvol in hetgeen wat zij doen. Zij weten, ieder op geheel eigen wijze, het verschil te maken.


Werken is voor iedereen belangrijk

Werken is voor iedereen belangrijk

Een goede structuur, dagelijkse sociale contacten, kansen in de maatschappij, een eigen inkomen: allemaal ingrediënten die bijdragen aan een positieve invloed op ieder mensgevoel, zelfvertrouwen en algeheel dagelijks leven.


Mission Innovation

Mission Innovation

Twintig vooraanstaande industrielanden kondigen tijdens de klimaattop in Parijs Mission Innovation aan. Nederland is met unanieme instemming van de huidige leden toegelaten als nieuw lid van de internationale coalitie.


Waterrijk wonen in Goese Diep en Westerschans

Waterrijk wonen in Goese Diep en Westerschans

Goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een bijzondere woning in een water- en natuurrijke omgeving bij het centrum. Er komt vaart in de bouwprojecten Goese Diep en Westerschans. In Goese Diep komen zo’n 150 herenhuizen, watervilla’s op vrije kavels en appartementen.


Westerscheldetunnel drukker door Belgische tolheffing

Westerscheldetunnel drukker door Belgische tolheffing

België voert 1 april tolheffing in voor vrachtwagens vanaf 3,5 ton, wat wel eens tot meer verkeer in de Westerscheldetunnel kan leiden. Met name voor vrachtverkeer tussen de havens van Rotterdam, Gent en Zeebrugge wordt het interessanter de Zeeland-route te nemen.


Shell wil windpark bouwen met Eneco en Van Oord

Shell wil windpark bouwen met Eneco en Van Oord

Een sterke combi van Nederlandse bedrijven én de grootste windmolenbouwer van Europa wil samen windmolens bouwen voor de Zeeuwse kust. Gas- en oliereus Shell, energiebedrijf Eneco, offshoregigant Van Oord en het Deense Vestas zijn volop in onderhandeling, stellen bronnen. Voor Shell betekent het een terugkeer op het groene toneel.


Programma Rijkswaterstaat

Programma Rijkswaterstaat

In Nederland leven we grotendeels onder zeeniveau. Een idee dat voor veel buitenlanders vreemd in de oren klinkt, maar wij Nederlanders lijken het normaal te vinden.


Invest in Zeeland ondersteunt ondernemers

Invest in Zeeland ondersteunt ondernemers

Invest in Zeeland is er voor ondernemers die interesse hebben om zaken te doen in Zeeland, én voor bedrijven die al in Zeeland gevestigd zijn. “Het is voor ons de eerste keer dat we op Contacta staan met een eigen stand. We hopen er zo veel mogelijk ondernemers te spreken. We kunnen hen namelijk op tal van manieren begeleiden en ondersteunen..."


Beleef de Deltaroute

Beleef de Deltaroute

Kom op 3, 4, 5 november ook langs bij de stand van Rijkswaterstaat waar Beleef de Deltaroute, Bring in the Dutch en verschillende innovatieve projecten in de Delta worden toegelicht op een inspirerende manier.


Sessie

Sessie "Take the lead" - Hoe genereer ik meer leads in een B2B of B2C omgeving.

Lead generatie is in onze tijd booming business en als het goed geïmplementeerd wordt draagt het bij aan de commerciële groei binnen je bedrijf. Een website die als doel heeft om leads te genereren is eigenlijk een webshop met een offline sales conversie. Met deze kennissessie willen wij ondernemers en marketeers handvaten geven om hun lead site te optimaliseren.


KvK Emergo uitreiking, de Zeeuwse Innovatieprijs

KvK Emergo uitreiking, de Zeeuwse Innovatieprijs

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo is een prijs van de Provincie Zeeland en wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel. Deze wordt uitgereikt aan een Zeeuwse onderneming die een succesvolle innovatie heeft gerealiseerd. De prijs bestaat uit eeuwige roem, een oorkonde en een kunstwerk van een Zeeuwse kunstenaar Margot Bierens. Er zijn dit jaar vijf genomineerde ondernemers.


Studio KvK

De KvK organiseert tijdens Contacta themasessies met ondernemers, kennisinstellingen en experts die een thema bespreken aan de hand van huidige ontwikkelingen, mogelijkheden en praktische voorbeelden zodat u, als ondernemer, er direct mee aan de slag kan gaan!


Stichting Philadelphia Zorg

Stichting Philadelphia Zorg

Philadelphia is een landelijke zorginstelling waar mensen met een verstandelijke beperking begeleid worden. De medewerkers werken vanuit een christelijke visie met verantwoordelijkheidsbesef, passie, aandacht en professionaliteit, elke dag weer.


Gratis beursactie Texaco

Gratis beursactie Texaco

Texaco stelt een innovatieve manier van tanken voor. Het One2Go-tanksysteem houdt in dat u kunt tanken zonder pin of tankpas, na het tanken kunt u direct vertrekken, want de betaling verloopt automatisch. Op de stand kunt u zelf ervaren hoe het systeem werkt.