Nieuws

DRV Accountants & Adviseurs

‘Elke tijd is overgangstijd’, zo begon Koning Willem Alexander zijn troonrede. ‘Toch is onze periode één van grote veranderingen’. In het Belastingplan 2022 zien we die grote veranderingen echter niet, omdat het demissionair kabinet de grote nieuwe keuzes aan een volgend kabinet laat. De meest in het oog springende thema’s van de Miljoenennota zijn verduurzaming, de thuiswerkvergoeding en de woningmarkt. Wij zetten kort de tien belangrijkste fiscale voorstellen en wijzigingen voor u als ondernemer in de echte economie op een rij:

5 vragen aan Elie Beveiliging

In de rubriek ‘Vijf vragen aan’ stellen we 5 vragen aan deelnemers aan de Contacta. Dit zakelijke netwerkevent vindt plaats van 30 november tot en met 2 december in de Zeelandhallen in Goes. Dit keer geven we het woord aan Tom Elie, directeur bij Elie Beveiliging. Dit Zeeuwse beveiligingsbedrijf is ook dit jaar aanwezig op Contacta. Wie de stand bezoekt, ontdekt dat Elie Beveiliging de dienstverlening fors heeft verbreed. Met Veiligheid & Techniek richt het bedrijf zich op diensten als toegangscontrole, mobiele alarmering, camerasystemen en brand- en inbraakdetectie.

Directeur en Accountant bij DRV Accountants & Adviseurs geeft de economie een 8

Kristian Aarnoutse, Directeur en Accountant bij DRV Accountants & Adviseurs, geeft de economie een 8. "Ondernemend Nederland is weer volop in beweging. Wij merken dat aan de vragen die bij ons binnenkomen. Die gaan weer vaak over het doen van investeringen, overnames of juist verkoop van het bedrijf. Er is veel positieve energie en ondernemers denken opnieuw in kansen en mogelijkheden.

Wie wint de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2021?

De genomineerden van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2021 zijn bekend: Q Aviation, Vervaet. Meatless MST Groep en Fylm maken kans op de prijs voor beste innovatie van Zeeland.

Vijf vragen aan De Koffieboer

In de rubriek ‘Vijf vragen aan’ stellen we 5 vragen aan deelnemers aan de Contacta. Dit zakelijke netwerkevent vindt plaats van 30 november tot en met 2 december in de Zeelandhallen in Goes. Dit keer geven we het woord aan Herbert Stronk, verkoopadviseur bij De Koffieboer, het bedrijf dat in 2010 het licht zag. De Koffieboer weet dat je je medewerkers en klanten blij maakt met een goede kop koffie én gekoeld water. De introductie daarvan, onder de naam Drupple voor Drupple, is een extra reden om dit jaar de stand van De Koffieboer te bezoeken.

Waarom deelnemen aan Contacta interessant is

Contacta biedt een unieke en leuke manier om nieuwe contacten te leggen met zakelijke bezoekers uit Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Tijdens Contacta kun je op een interactieve manier mensen uit jouw doelgroep aanspreken.  Wij geven je acht redenen waarom deelname aan Contacta 2021 heel waardevol kan zijn voor jouw bedrijf!

Contacta is terug!

Contacta is terug! Het grootste zakelijke event van Zeeland opent op 30 november, 1 en 2 december van dit jaar weer de deuren voor deelnemers en bezoekers. We kunnen niet wachten om tijdens Contacta weer ondernemers te mogen ontvangen en spontaan te ontmoeten.

Beheers preventief uw verzuimkosten

Het bevorderen van de gezondheid en welzijn van medewerkers leidt tot een beter moraal, behoud van medewerkers en verhoging van productiviteit. De coaches van Zeeuws Vitaal zetten de Zeeuwse natuur in als onderdeel van hun werkwijze. Ieder op hun eigen manier, vanuit hun eigen discipline.

Zeeuwse Pasta verbindt Zeeland

De Zeeuwse pastamakers André en Marijk Roubal ontvingen vrijdag 20 november het officiële ‘Zeker Zeeuws Streekproduct’ - certificaat uit handen van Jo-Annes de Bat, gedeputeerde van de Provincie Zeeland. Waarna Roubal op zijn beurt trots het schitterende kookboekje ‘Een bord vol Zeeland’ overhandigde aan De Bat. Vers van de pers en boordevol pastarecepten met Zeeuwse producten uit de zee en van het land.

 HelloContainer beste Zeeuwse innovatie van 2020

HelloContainer uit Goes is de winnaar van de juryprijs en mag zichzelf de beste Zeeuwse innovatie van 2020 noemen. Traas Ongediertebestrijding uit ’s Gravenpolder gaat naar huis met de publieksprijs.

Online uitreiking Zeeuwse Innovatieprijs Emergo op 26 november

De uitreiking van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo vindt dit jaar, in verband met de coronamaatregelen, plaats via een livestream. Deze online uitzending is op donderdag 26 november en start live om 08:15 uur via de website van de innovatieprijs.

GaragePark kondigt eerste park in Zeeland aan

GaragePark heeft de komst van een nieuw park in Middelburg bekendgemaakt. Op industrieterrein Arnestein realiseert de marktleider 38 nieuwe XXL-garageboxen, waarvan de verkoop reeds is gestart. Het park in Middelburg wordt het 31ste GaragePark in Nederland en de eerste in de provincie Zeeland. De bouw start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 en wordt aan het eind van het tweede kwartaal 2021 opgeleverd. 

Zeeuwse Sanimex Design introduceert ‘smart douchen’ op Nederlandse markt

Sanimex Design, de Zeeuwse specialist in Italiaans design sanitair, introduceert de eerste digitale douche op de Nederlandse markt. De ‘smart shower’ van Aqualisa vervangt de traditionele mengkraan/douchethermostaat door een minimalistische douchekraan met (digitale) bediening.

Stembussen Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2020 geopend!

De stembussen voor de publieksprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo zijn geopend. 5 bedrijven strijden ook dit jaar weer om de titel van beste Zeeuwse innovatie; HelloContainer, Hydrauvision, Kobobss, SWYCS en Traas Ongediertebestrijding zijn de genomineerden van dit jaar.

Studenten HZ pitchen voor jury Zeeuwse Innovatieprijs Emergo

VLISSINGEN - Op donderdag 29 oktober pitchten studenten van de opleidingen Commerciële Economie en Bedrijfskunde van HZ University of Applied Sciences hun bevindingen aan de jury van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Afgelopen weken bezochten zij in groepen de bedrijven van de genomineerden innovaties. De resultaten uit hun onderzoek worden meegenomen in de beoordeling van de jury.

Uitreiking en stemperiode Zeeuwse Innovatieprijs Emergo verplaatst

5 bedrijven strijden ook dit jaar weer om de titel van beste Zeeuwse innovatie. De genomineerden van 2020 maken kans op zowel de publieksprijs als de juryprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. 26 november is de nieuwe datum van de uitreiking, waarin de winnaars van zowel de juryprijs als de publiekprijs bekend worden gemaakt.

3.000 extra banen in Zeeland

Dockwize en Zeeuwse topondernemers slaan de handen ineen om in 5 jaar 3.000 extra banen te creëren in Zeeland en onze provincie nog meer op de kaart te zetten als innovatieve, kansrijke regio.  

Zeeuwse Streekproducent van het Jaar 2020

Op de leukste, meest duurzame, vriendelijkste of gewoonweg je favoriete Zeeuwse streekproducent kan 5 tot en met 14 oktober een online stem worden uitgebracht. De eerste editie van de publieksverkiezing ‘Streekproducent van het Jaar 2020’ is een initiatief van Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct.

21 Groep opent vestiging in Goes

Onlangs heeft 21 Groep een vestiging in Goes aan de Klein Frankrijk 7a geopend. Naast de vestigingen in Terneuzen, Ossendrecht en Rucphen betekent dit de opening van de vierde vestiging van de snel groeiende 21 Groep.

Kickoff studenten HZ voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo door Jo-Annes de Bat

Op dinsdag 25 augustus was de Kickoff van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo voor studenten van de HZ University of Applied Sciences in de Lasloods in Vlissingen.

Preventief werken en criminaliteit verminderen?

Inbraken, vandalisme, cybercrime of ondermijnende criminaliteit. Het zijn problemen waar veel ondernemers op o.a. bedrijventerreinen mee geconfronteerd worden. Criminaliteit en onveiligheid kunnen een succesvolle bedrijfsvoering behoorlijk in de weg zitten.

Thuiswerken tijdens een hittegolf? Zo houd je het hoofd koel!

De komende dagen loopt het weer op en hebben we zelfs tropische temperaturen in het vooruitzicht. Veel mensen verlangen op deze dagen naar het door airconditioning gekoelde kantoor. Hoe kan thuiswerkend Nederland zich het beste voorbereiden op de hitte en toch productief blijven? 

Waarom een dashboard cruciaal is voor mkb-ondernemers

Door de corona crisis lopen de zaken anders dan normaal. Maar hoe krijgt u eenvoudig inzicht in uw resultaat om de juiste beslissingen te maken voor nu én de toekomst?

Wie wint de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2020?

De genomineerden van de Zeeuwse innovatieprijs Emergo 2020 zijn bekend: Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss maken kans op de prijs voor beste innovatie van Zeeland.

Inspiratie voor de Zeeuwse vrijetijdssector

Ben je ondernemer in de vrijetijdssector in Zeeland en op zoek naar inspiratie of ideeën waarmee je jouw onderneming kunt doorontwikkelen? Pak dan nu je agenda erbij en noteer de volgende (digitale) bijeenkomsten alvast in je agenda!

Kies voor flexibiliteit met DELTA Zakelijk

De afgelopen periode heeft bevestigd hoe belangrijk het is als ondernemer flexibel te zijn. Of je nu een freelancer bent of een kleine praktijk aan huis hebt. Het kan van cruciaal bedrijfsbelang zijn je uitgaven snel op de inkomsten te kunnen afstemmen, op afstand goed te kunnen samenwerken of meer zaken online doen.

10 tips voor een goede werkplek

Een goede werkplek is erg belangrijk voor hoe jij je werk kan doen. Tocht, lichtinval, temperatuur en natuurlijk de plek zelf waarop je aan het werk bent, hebben allemaal impact op hoe jij je voelt. Misschien kom je wel eens met hoofdpijn thuis of heb je vaak last van je rug. We zetten een aantal zaken voor je op een rij waarmee je zelf kunt zorgen voor een goede werkplek.

Rabobank organiseert een online bijeenkomst voor de bouwsector

Het coronavirus heeft grote impact op het Nederlandse bedrijfsleven en de economie. Het werk op de bouwplaats kon, met kleine aanpassingen, gewoon doorgaan. De impact op de bouwsector is daardoor vooralsnog beperkt gebleven. Maar hoe gaat dat zijn op de langere termijn? Wat zijn de verwachtingen van Rabobank voor de Nederlandse en regionale economie?

Marketing vraagt in crisistijden om een bewustere aanpak

Dennis Bos houdt van drukke dagen. Als manager Marketing & Sales voor de zakelijke markt van DELTA heeft hij iedere dag een andere pet op. Hoe kijkt hij terug op de afgelopen maanden, en hoe ziet de toekomst eruit?

Online Masterclasses; Ondernemen in tijden van crisis

Het zijn onzekere tijden. Als ondernemer zit je wellicht met veel vragen: ‘Wat nu? Hoe gaat het straks met mijn bedrijf? Hoe zorg ik voor een veilige omgeving voor mijn medewerkers? Welke overheidsregelingen zijn er? En wat kan de bank in deze tijd voor mij betekenen?

Duurzame ondernemer aan het woord: Camping de Pekelinge

Verduurzaming wordt steeds meer een economische noodzaak, maar Twan Vermeulen van Camping de Pekelinge vindt het als ondernemer ook belangrijk om de aarde goed door te geven aan de volgende generatie. Afgelopen winter maakte Vermeulen echt werk van de energietransitie samen met de Saman Groep.

Werk mee aan de opleiding van uw toekomstige werknemers

Welk probleem binnen uw bedrijf zou u graag eens aanpakken, maar schuift u steeds weer opzij omdat andere problemen meer haast hebben? Denk aan een proces dat soepeler kan. Software die wel wat gebruiksvriendelijker mag. Een student van de Associate degrees Academie in Roosendaal kan u hiermee helpen.

13e maand in januari? Let op terugbetaling NOW!

Heeft u als werkgever in januari extra beloningen uitgekeerd voor uw personeel, zoals een 13e maand of de overuren over 2019 van uw medewerkers? Dan is de kans groot dat u een deel van de tegemoetkoming in de loonkosten van de NOW moet terugbetalen. Het specialistenteam van DRV Accountants & Adviseurs zet voor u uiteen waar u op moet letten.

Bekijk de 7e editie van de Coronamonitor Zeeland

De Zeeuwse GGD is er klaar voor om iedereen vanaf 1 juni te testen, jongeren zijn de dupe van deze corona crisis en Bianca vertelt waarom deze crisis precies op het goede moment kwam. Bekijk alle updates, innovaties en oplossingen op de Coronamonitor Zeeland.

Impuls Zeeland Webinar: Hoe verder tijdens en na Corona?

Voor alle ondernemers uit toerisme in Zeeland organiseert Impuls Zeeland een webinar. Het seizoen 2020 ziet er heel anders uit dan verwacht, welke uitdagingen geeft dat de komende maanden en voor 2021? Hoeveel ruimte is er nog voor nieuwe plannen en investeringen? En welke thema’s zijn dan kansrijk?

Gewijzigde bedrijfssituatie? Sta ook eens stil bij je nieuwe risico's

Voor ondernemers kan het coronavirus nieuwe risico’s met zich meebrengen. Wil jij weten of dit ook voor jou geldt? Rabobank helpt je graag door de meest voorkomende ontwikkelingen bij klanten in de verzekeringsmarkt op een rij te zetten.

De oplossing voor jouw 1,5 meter bedrijfsvoering

Laat klanten zelf online hun afspraken maken met het afspraak en ticketsysteem van LMG strategie en creatie, het online afsprakensysteem voor iedereen! Klanten maken hun eigen afspraken in hun eigen tijd met dit systeem, veilig en makkelijk.

Kapotte kunststof pallets, boxen of afvalcontainers?

Laat ze professioneel repareren! Al 6 jaar zijn we een begrip op het vlak van professioneel lassen van kapotte pallets, boxen, afvalcontainers voor de afval-, voedsel en recycling industrie, zoals o.a. bij Crop Alliance te Baarland, Renewi en A&M Recycling.

SOS programma biedt Zeeuwse ondernemers in zwaar weer perspectief

Voorlopig is er geen uitzicht op versoepeling van de coronamaatregelen voor de ondernemer. Om Zeeuwse ondernemers te helpen het hoofd boven water te houden heeft Dockwize het SOS programma ontwikkeld. SOS staat voor snel ondernemers support.

Online Banenmarkt 'Werken in Zeeland' op 6, 7 en 8 mei!

Met de Online Banenmarkt brengen we jou persoonlijk in contact met SVRZ, De Pooter, ALPLA of DWT Groep. Bekijk vooraf vacatures, kies zelf een datum en tijd en ga 30 minuten online in gesprek met jouw gekozen bedrijf. Een mooie en unieke kans om een goede indruk achter te laten!

Jouw bedrijf ook in Zeeland?

Invest in Zeeland is dé partner voor het doen van uitbreidingsinvesteringen in Zeeland en bij het openen van een nieuwe bedrijfsvestiging in Zeeland. De dienstverlening is breed, kennis van Zeeland groot, evenals het netwerk met lijntjes met zowel landelijke als regionale politiek, bedrijfsleven en onderwijs.

Goedbloed Auto’s over hun laadstation

De autobranche is een markt die de komende jaren in een snel tempo verandert. In de werkplaats van Goedbloed Auto’s in Zierikzee merkt algemeen directeur Jelle den Boer bijvoorbeeld al dat er steeds meer elektrische en hybride voertuigen langskomen voor service en onderhoud of een storing. Met een Ecotap laadstation van de Saman Groep biedt het bedrijf extra service aan haar (potentiële) klant. Jelle den Boer vertelt over zijn ervaringen.

Zeeuwse Rabobanken doneren 100 tablets voor zorginstellingen

De coronacrisis raakt iedereen. Afstand houden is het advies en fysiek menselijk contact moet worden vermeden. Dit raakt mensen in verzorgings- en verpleeghuizen extra hard; zij mogen geen bezoek ontvangen en krijgen te maken met gevoelens van eenzaamheid. Via videobellen kunnen ze toch verbonden worden met hun dierbaren.

NIEUW: Contacta//News

In samenwerking met Trainews Media komt Contacta.nl met een nieuw concept. Contacta//News, de krant met updates over Contacta.nl 2020, verhalen van ondernemers, zaken in Zeeland en meer! Contacta News zal dit jaar nog drie keer uitgegeven worden. Naast de uitgaves die in Zuidwest-Nederland verstuurd worden, zijn de edities ook online te lezen. 

Zonnecollectief voor uw medewerkers, door u en de Saman Groep

Met een zonnecollectief wordt de aanschaf van zonnepanelen nog interessanter. Het biedt u als werkgever de mogelijkheid om zonnepanelen met hoge korting aan te bieden aan uw medewerkers én als bedrijf te verduurzamen. Bovendien wordt uw bedrijfsnaam aan het zonnecollectief gekoppeld, waardoor het collectief bijdraagt aan een maatschappelijk verantwoord imago.

 NOW: Hoe vraag je dat aan?

Vanaf 6 april kun je als werkgever de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW) aanvragen: een tegemoetkoming voor de loonkosten van werkgevers bij omzetverlies. Het specialistenteam van DRV Accountants & Adviseurs zet voor je uiteen wat de voorwaarden zijn en hoe je dit aanvraagt.

Impuls Zeeland brengt ondernemers in Zeeland verder

Impuls Zeeland biedt een snelle ingang naar alles wat (innovatieve) ondernemers in Zeeland verder brengt, zoals financiering, groei en vestiging. Daarnaast is Impuls Zeeland actief als programma- en projectontwikkelaar in uiteenlopende sectoren in Zeeland.

Strandpark De Zeeuwse Kust over laadstations

Marc Ruijtenberg van Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse kreeg steeds vaker van gasten de vraag of het mogelijk was hun elektrische auto op te laden. Daarom koos hij ervoor om twee Ecotap laadstations door de Saman Groep te laten plaatsen bij het park. Marc Ruijtenberg vertelt over dit project.

Ondersteuning voor Zeeuwse bedrijven vanwege corona

Provincie Zeeland, de Vereniging Zeeuwse Gemeenten, Economische Impuls Zeeland en VNO-NCW Zeeland werken intensief samen om ondernemers te helpen tijdens de Covid-19 (Corona) uitbraak. Belangrijkste doel is ondernemers zo snel en goed mogelijk te informeren over alle regelingen die er zijn voor bedrijven en ZZP-ers.

Zakelijke laadpaal: profiteer nu nog van interessante subsidies!

Bent u ondernemer? Dan kunt u profiteren van een aantal subsidies als u zakelijk een laadpaal aanschaft. Hiermee wil de overheid het gebruik van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen stimuleren. Benieuwd wat deze voordelen precies inhouden? De Saman Groep legt het uit.

Snel weten of je in aanmerking komt voor financiering?

Er is innovatiefinanciering beschikbaar voor Zeeuwse innovatieve startende of mkb ondernemers. Impuls biedt hierbij begeleiding en weet welke mogelijkheden er zijn.

Roompot Projects over Roompot Water Village

Roompot Water Village in Kamperland is als eerste vakantiepark aangelegd zonder gasaansluiting. De Saman Groep verzorgde diverse duurzame installaties, zodat de gasten comfortabel genieten van hun verblijf. Marc Riemens, Head of Sales Roompot Projects, vertelt over dit project.

Welkom Impuls Zeeland!

Contacta.nl introduceert een nieuwe kennispartner: Impuls Zeeland uit Vlissingen! Op naar een prachtige samenwerking.

Banenmarkt ‘Werken in Zeeland’ in Goes was een succes

Dinsdag 18 februari werd de banenmarkt ‘Werken in Zeeland’ georganiseerd in de Grote Kerk in Goes. Honderden bezoekers kwamen langs en zijn het gesprek aangegaan met hun potentiële nieuwe werkgever.

Zonnepanelen op uw bedrijf? 5 tips voor ondernemers!

Bent u zich aan het oriënteren om zonnepanelen voor uw bedrijf aan te schaffen? De Saman Groep geeft u in een gratis whitepaper vijf tips om de slimste keuze te maken.

Online platform Zeeland Zakelijk ligt nu bij LMG

Het online platform Zeeland Zakelijk is ondergebracht bij reclamebureau LMG uit Goes en netwerkevent Contacta.nl. Na tien jaar draagt eigenaar en hoofdredacteur Menno Kole het stokje over.

Welkom Trainews Media!

Trainews Media is de nieuwe mediapartner van Contacta.nl 2020! Samen met Trainews Media zullen we beurskranten gaan ontwikkelen. We willen Trainews Media verwelkomen binnen ons team en op naar een fantastische samenwerking!

Welkom Saman Groep

Contacta.nl introduceert een nieuwe kennispartner; Saman Groep uit Zierikzee! We willen Saman Groep enorm welkom heten binnen ons team en op naar een fantastische samenwerking!

De 35ste editie van Contacta op 3, 4 en 5 november 2020!

Wees er bij! De mooiste mogelijkheden zijn nu nog beschikbaar om deel te nemen aan Contacta.

Raffel: de volgende stap in zakelijke telefonie!

Zeg maar dag tegen die oude telefooncentrale of die standaard voip oplossing. Maak tijdens Contacta 2019 kennis met Raffel: de persoonlijke provider!

Clerx Elektrotechniek, 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in de elektrotechnische branche, en 5 jaar ervaring in de LED-industrie, is Clerx Elektrotechniek inmiddels een gevestigde naam in Zeeland. Eigenaar Bas is een installQ erkend installateur en een gediplomeerd, ervaren technicus.

PZEM, De uitdaging van duurzaam ondernemen in Zeeland

Het energieplein organiseert op woensdag 6 november om 17:15 een workshop; de uitdaging van duurzaam ondernemen in Zeeland. Ga in gesprek over duurzaamheidsuitdagingen en energiebesparende mogelijkheden! De workshop wordt gehouden op het energieplein, standnummer 700.

Rabobank geeft startende ondernemers een kans

Rabobank geeft startende ondernemers de kans om op Contacta te staan. Zij bieden ruimte op hun eigen stand aan voor startende ondernemers.

PCI, all to keep Contacta going

PCI organiseert dit jaar tijdens Contacta.nl 3 verschillende speedseminars! Kom naar standnummer 501 en luister naar verschillende waardevolle informatie.

De Rabobank en USA experts op Contacta.nl

Jacob Willemsen en Willem Wolfs USA-expert komen op woensdag 6 november naar de Contacta. Op de stand van Rabobank staan zij u te woord met vragen over zaken doen met Amerika.

Internationaal zaken doen bij Rabobank

Heeft u een internationale ambitie met uw onderneming of heeft u vragen over internationale groei, vestiging en financiering? Dan bent u van harte welkom bij Rabobank tijdens Contacta.nl.

EHBO en BHV bijspijkeren door te ontsnappen uit een escaperoom!

Bij Van Rijn Veiligheidsopleidingen in Tholen kun je je EHBO of BHV-papieren bijhouden door uit twee escaperooms te ontsnappen. Theorie afwerken hoeft niet meer per se alleen in een klaslokaal. ,,We zijn hiermee uniek in Zuidwest-Nederland”.

TMC Project, een oplossingsgericht totaalpakket

TMC project ontzorgt u volledig met een oplossingsgericht totaalpakket. We doen dit als hoofdaannemer of als onderdeel van een bouwteam. We inventariseren de wensen en vertalen dit in een plan van aanpak. Vervolgens leggen wij desgewenst contact met diverse partijen die aanvullende diensten/producten leveren.

Lumileds, 126 jaar made in Middelburg

Lumileds Middelburg, voorheen onderdeel van Philips Lighting, maar in de volksmond bekend als “De Vitrite” maakte het afgelopen decennium een volledige omslag van onderdelen van consumenten verlichting naar onderdelen voor autolampen.

Trends in workwear op stand 220

Als je dacht dat je weet hoe bedrijfskleding eruitziet... laat je dan verrassen op de stand van De Leeuw Bedrijfskleding. Meer dan 100 artikelen worden getoond van ruim 15 merken. Ook presenteert De Leeuw op de beurs het nieuwe online inlogpuntensysteem.

Hakvoort, uw horeca apparatuur & grootkeuken specialist

Hakvoort Professional is de grootste totaallevancier voor de horeca- en grootkeuken.  In één van de 6 showrooms – waaronder in Vlissingen – kunt u zich oriënteren en laten inspireren door het uitgebreide productengamma.

JéPé IT, kom kennis maken in de cloud

Kom een vlucht maken in de flightsimulator en waan je letterlijk in de wolken. JéPé IT laat je graag ervaren hoe het is om te werken in de cloud en wat de cloud kan betekenen voor jouw organisatie

GRATIS screenprotector en SMARTPHONE WINNEN?

Kom tijdens Contacta.nl kennis maken met de zakelijke telecom oplossing van Ritel. Scherp geprijsd en inclusief veel services. . Als je wilt, komen we jouw smartphone zelfs halen en brengen we deze gerepareerd terug! Dát is Zeeuws geregeld!

InZet, samen in regie

Hoe pak je een verzuimdossier aan? Welke regels en wetgeving zijn van toepassing? Wat dekken je inkomensverzekeringen? Kortom, hoe krijg je grip op je verzuimkosten? Een zieke werknemer kost je al snel minimaal € 100.000 per jaar.

The next step with FourstaR

Tijdens de Contacta ben je op de stand (901, Tholenplein) van FourstaR van harte welkom voor een kort beroepskeuzeadvies. Of je nu aan het oriënteren bent op een opleiding of een (andere) baan, een beroepskeuzeadvies van FourstaR geeft je altijd meer inzicht in jouw kansen op de huidige arbeidsmarkt.

Wereldrecord brekende fiets VeloX 9 op Contacta.nl

Studenten TU Delft en VU Amsterdam verbreken wereldsnelheidsrecord fietsen met 122,12 km/uur. En deze fiets zal aanwezig zijn tijdens Contacta.nl 2019!

Curio, de beroepsopleider van West-Brabant

Curio (sinds 1 september 2019 de nieuwe naam van ROC West-Brabant) is de beroepsopleider voor de regio West-Brabant. De onderwijsorganisatie verzorgt vmbo en mbo op ruim 50 locaties in West-Brabant.

Hulsterpoort, de ideale werkruimte

Het bedrijfsverzamelgebouw “Hulsterpoort” is door de indeling een ideale locatie voor ondernemers die een moderne en representatieve werkplek zoeken. De opening van Hulsterpoort met de verschillende bedrijfsunits op de eerste verdieping staat gepland voor 1 april 2020.

Ben jij klaar voor een echte cybersecurity uitdaging?

Dit jaar zal er de ESCAPE ROOM van DGDO op Contacta.nl 2019 aanwezig zijn! Een unieke cybersecurity ervaring. Weet jij de bom op tijd te stoppen?

Mastermate, samen voor uw maximale resultaat

Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.

Maak kans op standruimte bij Rabobank

Rabobank geeft dit jaar 3 starters de kans om aanwezig te zijn tijdens Contacta.nl 2019! Ben jij een startende onderneming en wil jij dit winnen? Lees dan snel wat je moet doen!

Nooit meer wachten op de betaling van je facturen

Stel je eens voor: je stuurt een factuur naar je klant en het geld staat de volgende dag al op je rekening. Zonder dat je er weken op hoeft te wachten, zonder dat je een herinnering hoeft te sturen of je klant eindeloos moet nabellen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Een mix van boothuizen en bedrijfsunits aan het water

In het havengebied verrijzen 10 boothuizen en een showroom voor luxe jachten met daarboven een restaurant. Naast de bootloodsen (een soort garageboxen voor jachten) en de horecavoorziening en eventhal of showroom wordt op het complex een bedrijfsverzamelgebouw met 24 units gerealiseerd.

Rotary Club Goes ondersteunt dit jaar Stichting Jarige Job met de verkoop van banketstaven en chocoladeletters. Doormiddel van deze leuke actie halen zij geld op om kinderen in Zeeland een leuke verjaardag te geven. Rotary Club Goes zal aanwezig zijn op Contacta.nl met deze geweldige actie!

Wie wint de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2019? 

De genomineerden van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2019 zijn bekend:  Nemag, RoNik, Kingfish, H4A en EMS maken kans op de prijs voor beste innovatie van Zeeland. 

Elke week lichten we bedrijven uit die deelnemen aan Contacta.nl 2019. Deze week is dat Moerverhuur, een verhuurbedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van professioneel gereedschap en machines tegen een aantrekkelijke prijs.

Dat er veel vacatures zijn in Zeeland is inmiddels wel bekend. Met de zomervakantie in het vooruit- zicht komen er alleen nog maar meer vacatures bij. Toine Witters, manager Werkgeversdienstverlening, van het UWV geeft werkgevers 5 belangrijke tips voor het werven van personeel.

Elke week lichten we bedrijven uit die deelnemen aan Contacta.nl 2019. Deze week zijn dat Stad&Zeeland NVM Makelaars, Center Parcs Vastgoed en A-Leisure Recreatiemakelaars. Drie bedrijven die samen in Goes een unieke combinatie van regulier en recreatief vastgoed aanbieden.

Elke week lichten we bedrijven uit die deelnemen aan Contacta.nl 2019. Deze week is dat het bedrijf Lead2Meet, gevestigd in Neer, Limburg. Zij zijn gespecialiseerd in het leggen van contacten. Je kunt bij dit bedrijf terecht voor sales & acquisitie, telefoonservice en training van het klantenserviceteam.

Twan Huys is de presentator van het Politiek Café

Bestuurders, ondernemers, experts en studenten gaan tijdens het Politiek Café op dinsdagavond 5 november stevig in debat over de Zeeuwse economie. Wellicht kent u het concept van het tv-programma ‘Het Lagerhuis’. Het Politiek Café tijdens Contacta.nl 2019 is hierop gebaseerd.

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven.

Spaarrentes gaan amper omlaag. Maar dat gaat veranderen! De verwachting is dat grote en kleinere banken snel met lagere spaarrentes komen.

Grafisch Bedrijf Goes (GBG) is op 21 juni verhuisd naar het nieuwe bedrijfspand aan de Hudsonweg. “Het is één grote, open showroom”, vertelt mede eigenaar Chris van Antwerpen.

Arbeidsmarkt koelt af. Maar niet in Zeeland! Hier is de vraag naar personeel juist nog hoog.

Inmiddels bestaat Impuls Zeeland al ruim 10 jaar met als doel het versterken van de Zeeuwse economie. Algemeen directeur Dick ten Voorde vertelt met trots dat ze inmiddels honderden (Zeeuwse) bedrijven per jaar helpen.

De kracht achter innovatief Zeelands

3 juli 2018 werd het nieuwe merk Dockwize gelanceerd, een initiatief van Kenniswerf Zeeland en DOK41, waar HZ University of Applied Sciences en NV Economische Impuls Zeeland een belangrijk onderdeel van zijn. Inmiddels zijn we een jaar verder. Directeur Matthijs Lugtenburg: “We zijn eigenlijk al 9 jaar onderweg als stichting, maar sinds vorig jaar onder de naam Dockwize.

Tholen slaat grote vis aan de haak

Door de bouw van een nieuw distributiecentrum van logistiek bedrijf DSV komen in Tholen tweehonderd extra banen. Het centrum gaat dienen voor opslag, ontvangst en uitgifte van goederen als kleding, schoenen en consumentenelektronica.

Eindelijk varen door de Nieuwe Sluis

De Nieuwe Sluis is af en in gebruik genomen. In elk geval het schaalmodel van de Zeeuwse modelbouwclub Zuid-ZuidWest. Die werkte er twee jaar aan en vandaag werd de replica op het jaarlijkse vaarweekend in Hoek voor het eerst aan de buitenwereld getoond.

De ideale werkomgeving

PCI Nederland (voorheen Bouman KantoorTotaal) is een snel groeiend IT-bedrijf met vestigingen in heel Nederland. Van Goes tot Lijnden en van Drachten tot Haaksbergen. Bezoek PCI tijdens Contacta.nl en we helpen jou aan de beste informatie- en communicatie oplossingen.

Voorkom betaalproblemen op vakantie

Even boodschappen doen op vakantie, werkt je pinpas niet. Haal je geld uit de automaat, zie je op het bonnetje dat je behoorlijk wat euro’s rente hebt moeten betalen. Een overzicht van waar je op moet letten als je in het buitenland wil betalen.