Nieuws

Contacta.nl Live: Hét nieuwe, zakelijke platform van de regio

Contacta.nl Live wordt hét innovatieve, 365 dagen platform van de regio waarbij actualiteit centraal staat.

Peter Vandermeersch spreker tijdens Contacta.nl

Peter Vandermeersch is sinds 2010 hoofdredacteur van NRC. Per 1 september 2019 wordt Vandermeersch correspondent voor de krant in Frankrijk.

Vlaams-Nederlandse Handelsdag

Contacta.nl is partner van de Vlaams-Nederlandse handelsdag dat plaatsvindt op 23 mei in het Chassé Theater in Breda.

Hoofdredacteur LINDA vertelt haar verhaal tijdens Contacta Talks

Op woensdag 15 mei organiseert LMG strategie+creatie in samenwerking met Goes Marketing en het OCG de Contacta Talks in theater de Mythe.

Contacta.nl 2019

Contacta.nl 2019 vindt dit jaar plaats op dinsdag 5 november, woensdag 6 november en donderdag 7 november.

Download jouw foto met Rico Verhoeven

Eerste banenmarkt een groot succes!

De eerste Banenmarkt tijdens Contacta.nl was een groot succes. Er werden vele Zeeuwse vacatures geëtaleerd en werknemers en werkgevers kwamen direct met elkaar in gesprek.

KV Techniek wint Zeeuwse Emergo Innovatieprijs 2018

KV Techniek is met de robot die verse groenten inpakt en tegelijkertijd bevriest door het toevoegen van vaste CO2 winnaar van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2018.

Tools voor wonen & werken in Zeeland

Zeeland stevent de komende jaren af op ruim 6.000 vacatures. Om deze uitdaging het hoofd te bieden, moeten we de krachten bundelen. De Provincie is, met een groep enthousiaste werkgevers, begonnen met de marketingaanpak en het ontwikkelen van basistools.

Volg 15 minuten-sessies met waardevolle kennis over diverse thema’s

Als kennispartner van Contacta.nl deelt DRV Accountants & Adviseurs ook dit jaar hun kennis met u. Op de stand van DRV kunt u 15 minuten-sessies volgen met waardevolle kennis over diverse thema’s zoals AVG, Brexit, E-factureren, internationaal ondernemen en inzicht & financieren.

Gezond op de Contacta op 6, 7, 8 november 2018

Zeeland heeft van nature alle ingrediënten in huis voor een gezond en prettig leven. Rust, ruimte, water en vruchtbare aarde. Gezond in Zeeland wil die in de schoot geworpen rijkdom niet alleen benutten, maar ook nog helpen die verder uit te bouwen en te vermarkten. Leer de Gezond in Zeeland-makelaars (opnieuw) kennen tijdens de Contacta.

Hoe relevant is jouw business?

Weet je 100% zeker dat het ondernemingsplan dat je hebt opgesteld nog relevant is? Heb je deze al eens herzien? Nee? Oei! De maatschappij verandert continu. Vraag en aanbod ook.

Provincie Zeeland: 5 voor 12 voor de Zeeuwse arbeidsmarkt

Wist u dat er in Zeeland in 2022 6.000 vacatures zijn? Zeeuwse bedrijven zetten alles op alles om vacatures vervuld te krijgen. We moeten mensen – zeker ook van buiten Zeeland – enthousiast maken voor een baan hier.

Wereldkampioen Rico Verhoeven gast van Gezond in Zeeland

Sporten is gezond, zo wil het adagium. Maar wat nou als die sport eruit bestaat vijf ronden van drie minuten met z'n tweeën op elkaar in te beuken? Liefst tot er één knock-out gaat. Hoe gezond is dat?

Kennis- & inspiratiebijeenkomst: Uw dagelijkse dosis groen

Vooruitlopend op de aanwezigheid van Gezond in Zeeland op de Contacta, vindt vrijdag 2 november 2018 bij DOW Communicatiecentrum de Boerderij in Terneuzen de kennis- & inspiratiebijeenkomst ‘Uw dagelijkse dosis groen’ plaats.

Ondersteuning nodig bij het vestigen van uw bedrijf in Zeeland?

Een zee aan ruimte voor innovatie en groei, relatief lage kosten voor ondernemers en volop locaties voor vastgoedontwikkeling trekken bedrijven van buiten Zeeland aan. En die zijn welkom. 

Een gezonde werknemer is goud waard

Benut u de mogelijkheden wel genoeg die Zeeland van nature biedt om die werknemer gezond te houden? Kom naar de stand van Gezond in Zeeland en laat u informeren en inspireren over de natuurlijke kwaliteiten van onze provincie.

Dionne Stax leidt politiek café

Debatteren over de Zeeuwse economie. Dionne Stax leidt dinsdag 6 november het politiek café tijdens Contacta.nl.

Mart Smeets gastspreker tijdens Contacta.nl 2018

Wie kent hem niet van radio en televisie, waar Mart Smeets op geheel eigen wijze de sportverslagen verzorgde van nagenoeg alle vooraanstaande nationale en internationale sportevenementen. Mart Smeets komt tijdens Contacta 2018 praten over de Impact van Data.

Genomineerden Zeeuwse Innovatieprijs Emergo bekend

KV Techniek, Moduvision, Seafood Steam Group en Streetplug zijn de vier genomineerden die kans maken op de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2018.

Ben van der Burg 2e spreker tijdens Contacta.nl 2018

Vodafone’s online customer service, Snackable videos voor LindaTV, een app voor cabinepersoneel van KLM, het dataverkeer van Heineken en de app van Buienradar. Als commercieel directeur van Triple biedt Ben van der Burg multinationals en bekende merken onlineoplossingen.

Sander Schimmelpenninck: “Je hoeft niet opgeleid te zijn om rijk te worden”

Van advocaat naar pizzabakker naar slimste mens van Nederland en hoofdredacteur van de Quote. Sander Schimmelpenninck komt tijdens contacta 2018 praten over de impact van Data.

Innovatieve ondernemer  en op zoek naar begeleiding en financiering?

Een innovatief idee uitbouwen tot een rendabel en snelgroeiend bedrijf is geen eenvoudige opgave. Daarom biedt NV Economische Impuls Zeeland innovatieve ondernemers met een idee of startup ondersteuning.

Snelle ingang naar financiering, vestiging of samenwerking?

In een steeds voller Nederland biedt Zeeland ondernemers nog ruimte en innovatieve mogelijkheden om dromen waar te maken, om te pionieren. Impuls Zeeland biedt ondernemers een snelle ingang om deze kansen te verzilveren. Zoekt u bijvoorbeeld een samenwerkingspartner, financiering of vestigingslocatie? Zij gaan graag met u in gesprek.

Inspiratie voor moderetailers

Hoe blijf je jezelf als moderetailer onderscheiden van alle andere winkels bij jou in de regio? Precies: door je winkel te verrijken met inspiratie en creativiteit! Specialist in winkelpresentaties Anne Verboom weet exact wat je daarvoor moet doen. De Persgroep heeft samen met Anne vijf inspirerende video's ontwikkeld met handige tips voor moderetailers. Bekijk de video's hier en maak meteen kans op een gratis winkelcheck!

Samen gezonde kansen grijpen

Zeeland is een regio die van nature bijdraagt aan de gezondheid van mensen. Er is een structurele verandering gaande in de manier waarop we werken, recreëren, eten en drinken en voor onszelf zorgen. Gezondheid is belangrijk, nu en in de toekomst. Laat je inspireren.

Plein ‘Werken in Zeeland’ helpt bij werving personeel

Steeds meer bedrijven en organisaties hebben moeite met het vinden van passend personeel. Het plein ‘Werken in Zeeland’ is specifiek gericht op werving en carrièreontwikkeling. Wil je jouw bedrijf als aantrekkelijke werkgever in de markt zetten, zoek je specifiek personeel of bied je loopbaantrajecten aan? Bekijk dan de mogelijkheden van het plein ‘Werken in Zeeland’.

Recreatiesector richt zich met circulair bouwen op de toekomst

Circulair bouwen is een methode die bij uitstek geschikt is voor de recreatiesector, want vakantiehuisjes worden vaak al na zo'n vijftien jaar vernieuwd. En bij deze nieuwe ontwikkelingen loopt Zeeland voorop.

Ben je Brexit ready?

Bijna 8 procent van de Zeeuwse exportgoederen gaat naar de westerburen. Voor ondernemers kan de Brexit verstrekkende gevolgen hebben, aldus Impuls Zeeland. Hoe bereid je je daarop voor ondanks alle onzekerheid?

Welke categorieën van persoonsgegevens zijn te onderscheiden?

Wat is een persoonsgegeven en wat niet? En welke categorieën van persoonsgegevens zijn te onderscheiden? Dit is belangrijk om te kunnen weten of de strengere privacywet AVG wel of niet van toepassing is. DRV geeft je inzicht in ‘Algemene verordening persoonsgegevens’ (AVG).

Bereik jij al de juiste kandidaten voor je vacatures?

Dit kwartaal staat bij de Persgroep de arbeidsmarkt centraal. Veel ondernemers hebben moeite met het invullen van vacatures vanwege de krapte op de arbeidsmarkt. Het ruime portfolio en de sterke merken van de Persgroep bereiken meer dan 10,9 miljoen multimediale contacten op elk moment van de dag.

Ørsted bouwt onderhoudsbasis voor windmolens in Zeeland

Ørsted heeft de vergunningen gekregen om de onderhoudsbasis voor windpark op zee Borssele 1+2 in Vlissingen-Buitenhaven (North Sea Port) te bouwen. Het gebouw krijgt een vloeroppervlakte van 2.100m2.

Contacta iets voor jou?

Contacta.nl 2018 biedt de mogelijkheid om in contact komen met 24.000 zakelijke bezoekers uit Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Exposeren op Contacta.nl biedt de mogelijkheid om jouw doelgroep te bereiken, bestaande contacten te onderhouden en de naamsbekendheid te vergroten.

100 miljoen voor Zeeuwse economie

De komende drie jaar komt bijna 100 miljoen euro beschikbaar voor versterking van de Zeeuwse economie. Daarvan komt 60 miljoen uit Zeeland zelf, van overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven.

Win standruimte bij Rabobank

Ben jij een startende ondernemer en wil jij je bedrijf presenteren tijdens Contacta? Dan is dit je kans! Rabobank geeft 3 starters de kans om hun bedrijf te promoten tijdens dit netwerkevent.

In 5 stappen effectief sturen met een dashboard

Presteren wij conform verwachting? Liggen wij achter op ons budget? Veel ondernemers worstelen met de vraag hoe zij op een eenvoudige manier goed inzicht krijgen in het reilen en zeilen van de onderneming.

Omroep zeeland biedt platform voor de Zeeuwse ondernemer

Als ondernemer kent u Omroep Zeeland waarschijnlijk vooral van televisie. Maar bent u op de hoogte van de mogelijkheden bij Omroep Zeeland om uw potentiele klanten te bereiken? Top of mind bent u al snel met een cross-mediale campagne.

Dockwize, het nieuwe merk voor ambitieuze ondernemers

Dinsdag 3 juli is het nieuwe merk Dockwize gelanceerd, een initiatief van Kenniswerf Zeeland, DOK41, HZ University of Applied Sciences en Impuls Zeeland. De organisatienaam Kenniswerf Zeeland | DOK41 komt volledig te vervallen. Samen met de partners ontwikkelde LMG strategie+creatie het nieuwe merk, het logo en de huisstijl. Het nieuwe merk past bij de hernieuwde ambitie van de organisatie: bouwen aan de toonaangevende Zeeuwse bedrijven van morgen.

Impuls Zeeland nieuwe partner Contacta.nl

NV Economische Impuls Zeeland beweegt zich tot in de haarvaten van het Zeeuwse bedrijfsleven. Naast Rabobank en DRV Accountants & Adviseurs zal Impuls Zeeland de beurs verrijken met hun inzicht op het gebied van ondernemen in Zuidwest-Nederland.

Contacta.nl Roadshow

Contacta.nl is het zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Tijdens dit event zijn er bedrijven uit alle sectoren aanwezig en kunt u in drie dagen tijd 24.000 zakelijke bezoekers ontmoeten. Om u beter kennis te kunnen laten maken organiseert Contacta.nl de Contacta roadshow.

North Sea Port boekt 8 miljard euro toegevoegde waarde

Het havengebied Gent van North Sea Port overschrijdt voor het eerst de grens van 8 miljard euro toegevoegde waarde, een nieuw record. Ook de werkgelegenheid en de investeringen stijgen. Dit blijkt uit de nieuwste cijfers van de Nationale Bank van België.

Rijk schuift miljoenen naar Zeeland; kansen voor startende bedrijven

Rijk schuift miljoenen naar Zeeland; kansen voor startende bedrijven. Op woensdag 30 mei heeft de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer haar handtekening gezet onder een contract waarmee het Rijk officeel aandeelhouder is geworden van Investeringsfonds Zeeland.

De traditionele beurs is voorbij

De tijd van het traditionele beursbezoek laten we dit jaar definitief achter ons. Contacta.nl richt zich tijdens de editie 2018 vooral op interactie en participatie van zowel bezoekers als exposerende bedrijven.

Terugblik op het Contacta Congres 2018

Donderdag 19 april was het Contacta Congres wat diende als kick off van het thema van contacta.nl 2018 “De impact van Data”. We kijken hierbij terug op een inspirerende middag met ruim 300 bezoekers en een gemiddelde beoordeling van een 7,9.

Zakendoen tussen Vlaanderen en Nederland tijdens de Vlaams Nederlandse Handelsdag 2018

De Vlaams-Nederlandse Handelsdag is een ideaal platform voor Belgische en Nederlandse ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe kansen en zakenpartners. De derde editie van de Handelsdag vindt plaats op 17 mei 2018 in Blue Point te Antwerpen.

Gouden schaatscoach Jac Orie inspireerde exclusief tijdens Contacta Congres

Hij was net terug van de succesvolle Olympische Spelen in Zuid-Korea en was daarna de hoofdspreker van het Contacta Congres. Niemand minder dan Jac Orie nam iedereen mee in zijn wereld van data. Exclusief voor Contacta vertelde hij zijn verhaal.

Datacenter Borssele

In 2019 wordt er in het Sloegebied van Borssele het grootste, groene datacenter van Nederland geopend.

Contacta.nl in 360 graden

Contacta.nl is dit jaar in een 360 graden view opgenomen. Bekijk hier jouw plein in 360 graden!

Contacta.nl 2018 op 6, 7 en 8 november: ben jij er ook bij?

Nu Contacta.nl 2017 erop zit, maken wij ons op voor de volgende editie! Contacta.nl 2018 vindt volgend jaar plaats op dinsdag 6 november, woensdag 7 november en donderdag 8 november. Ben jij er ook bij?

Check de foto's van Contacta.nl 2017!

Op de beursvloer wisten onze fotografen mooie plaatjes te schieten van stands, seminars en diverse pleinen! Hiermee wisten zij Contacta.nl 2017 mooi in beeld te brengen. Ben jij ook gespot? Bekijk de foto's hier.

Omroep Zeeland was erbij!

Gedurende de drie beursdagen was Omroep Zeeland erbij met radio, televisie en internet. Verslaggevers waren live aanwezig op de beursvloer en konden hierdoor het allerlaatste nieuws verslaan.

5 hoogtepunten van Contacta.nl 2017

Contacta.nl 2017 zit erop! Het waren drie enerverende beursdagen vol met hoogtepunten! Daarom zetten wij de 5 hoogtepunten van Contacta.nl 2017 op een rij!

Maarten van der Weijden en Carlo van de Weijer over vitaliteit en mobiliteit

Op donderdag 9 november was het de eer aan Maarten van der Weijden en Carlo van de Weijer om hun seminars te geven. Het publiek kon naar het seminar over mobiliteit van Carlo van de Weijer en over vitialiteit van Maarten van der Weijden.

Anna Nooshin en Erland Galjaard inspireren op Contacta.nl

De Contacta Arena vormde woensdagavond 8 november het decor voor de seminars van Anna Nooshin en Erland Galjaard. Ruim 400 gezelschap had de eer om naar hun boeiende verhaal te luisteren.

Deltavorm wint Zeeuwse Emergo Innovatieprijs 2017

Deltavorm is met haar Airflow Board winnaar van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2017. Het bedrijf wint hiermee van de vier andere genomineerden: Emergoplus, HemCell, Illuxton International en Prince Kunststof Infra.

Contacta.nl 2017 feestelijk geopend!

Op dinsdag 7 november om 16:00 werd Contacta.nl 2017 feestelijk geopend! Geheel passend in het Aziëjaar, werd deze 31e editie geopend door het luiden van de gong!

Als professional ben je nooit uitgeleerd

Als professional ben je altijd bezig met je vak. Je bent nooit uitgeleerd en er is altijd een onderwerp waarin jij je graag verder verdiept.

7 aanraders om alles uit je bezoek te halen

Contacta.nl 2017 komt nu wel heel dichtbij! In 7 jaar hebben wij de beurs zien groeien tot de grootste netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen.

Innovatieplein, dé plaats van vernieuwing

Tijdens Contacta.nl wordt innovatie belicht op het Innovatieplein. Daar bundelen verschillende partijen hun krachten om elk innovatief product, dienst of bedrijf verder te helpen.

N-Shore Diving deel van N-Sea Group

N-Shore Diving maakt deel uit van N-Sea Group. Bezoek N-Sea, stand 1004, op Contacta.nl en kom meer te weten

Bouwmensen, een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidings­bedrijven

Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidings­bedrijven. Bouwmensen is ontstaan uit een initiatief van de vakgroep Opleidings­bedrijven Bouwend Nederland.

actie! NOVI eco limited edition

ACTIE! Speciaal voor Contacta.nl heeft Scoot-e de NOVI eco limited edition voor €2.549,-!

Balerdon Chocolatier, een gepassioneerde zaak met een

Balerdon Chocolatier is een gepassioneerde zaak met een "neus" voor chocolade! Kwaliteit en smaak komen bij hun op de eerste plaats.

Fruitje? Op de werkplek?

Fruitje? is onderdeel van Groentehandel de Winter, een bedrijf dat al 40 jaar actief is in groenten en fruit en gevestigd te Goes.

Moy Fa, een begrip in Zeeuws-Vlaanderen

Restaurant Moy Fa, Chinees voor Lentebloesem, staat al 37 jaar symbool voor het karakter van het modern en sfeervol ingerichte Oosterse restaurant te Axel.

Ben jij klaar voor de GDPR?

De experts van Delta Automatisering BV praten jou graag bij over de GDPR en cybersecurity. Benieuwd of je klaar bent voor de GDPR?

De Pooter Personeelsdiensten, actief op het gebied van personeelsbemiddeling

De Pooter Personeelsdiensten, stand 326, is een echt familiebedrijf afkomstig uit Axel

Maak het verschil en draag het uit

“Nu de economie aantrekt, gaat het een groot aantal bedrijven voor de wind. In plaats van ‘overleven’, ligt de focus op kansen grijpen en nieuwe mogelijkheden aanboren. De belangrijkste uitdaging daarbij is het verschil maken.

Echte passie lees je niet van papier

Met 28 jaar volgde Alssema de 30-er De Bat als wethouder Economie op. “De jonge hond wordt opgevolgd door een puppy, werd er gekscherend gezegd,”

Gezondheid biedt zeeën vol kansen in Zeeland

Binnen het samenwerkingsverband Gezond (in) Zeeland willen Zeeuwse partijen economische en maatschappelijke kansen rondom een gezonde leefstijl benutten.

Erland Galjaard geeft zijn visie op de toekomst van jouw doelgroep

Merk- en zenderbouwer Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL, is al decennia lang succesvol in staat de consument te binden en te boeien. Met het sterk veranderende (kijk)gedrag van consumenten is het voor ieder merk, adverteerder, dienst of product de vraag van de dag: waar gaat mijn doelgroep heen?

Carlo van de Weijer wijst je de weg naar innovatie.

Als Global Expert ITS bij TomTom weet Carlo van de Weijer als geen ander hoe bedrijven zich staande houden in uitdagende tijden van innovaties. Tijdens Contacta.nl 2017 wijst hij je graag de weg hoe al deze verbindingen leiden tot een nieuwe economie.

Gezonde inspiratie met Maarten van der Weijden

Na zijn overwinning op kanker behaalde Maarten van der Weijden in 2008 zijn droomoverwinning tijdens de Olympische Spelen. Een ongeëvenaarde prestatie van wereldformaat op basis van doorzettingsvermogen en altijd beter willen zijn.

6 tips voor een leukere werkomgeving

Een formeel kantoor behoort echt tot het verleden. Witte muren met bureaus die worden gescheiden door glazen schermen zijn niet meer van deze tijd.

Nieuw op het Zeeuws-Vlaams Paviljoen: Ondernemers Plaza!

Het Zeeuws-Vlaams Paviljoen maakt dit jaar het verschil met het Ondernemers Plaza! Met sessies, workshops en zelfs 'bootcamps' kunnen bezoekers hun kennis bijspijkeren over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Ga jij straks werken in de accountancy?

Ben je jezelf aan het oriënteren op een beroepskeuze binnen de financiële sector? En wil jij weten hoe het is om te werken bij een middelgroot accountantskantoor?

Young Talent Men: Jos Dek

Jos Dek (29) is mede-eigenaar van het familiebedrijf Dek Opleidingen. Hij is ambitieus en wil het succes van het bedrijf toekomstbestendig maken

De uitreiking van de Zeeuwse Emergo Innovatieprijs 2017

Op woensdag 8 november wordt dé Zeeuwse Emergo Innovatieprijs 2017 uitgereikt. De afgelopen weken hebben zowel de vakkundige- als de publieksjury hebben zich gebogen over de vraag: wie wint de Zeeuwse Emergo Innovatieprijs 2017?

8 YouTube-kanalen waar ondernemers op moeten abonneren

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar inspiratie. In plaats van een dure masterclass, kun je ook inspiratie vinden op diverse YouTube-kanalen.

Gezocht: Werkgevers die vluchtelingen een kans bieden

Vluchtelingen helpen met integratie en de kansen van je bedrijf vergroten? VluchtelingenWerk is in Zeeland op zoek naar werkgevers die de deuren van hun bedrijf open zetten.

Ga jij de uitdaging aan op de Zeeuwse woningmarkt?

De Zeeuwse woningmarkt staat voor grote uitdagingen. De bestaande woningvoorraad zal moeten transformeren tot meer levensloopbestendig en energieneutraal. ZB| Planbureau verzorgt drie colleges op Contacta.nl, waaronder ‘Bouwen en Wonen’

Data & Privacy: hoe bewapen ik mijn organisatie in de digitale wereld?

In deze digitale wereld moet u als werkgever uzelf en uw medewerkers wapenen tegen aanvallen van buitenaf. Hoe zorgt u dat uw bedrijf niet getroffen wordt door een virus?

Maak je maatschappelijke bijdrage inzichtelijk!

Overheden en instellingen, maar ook steeds meer bedrijven, richten zich op een maatschappelijk doel. Maar hoe volgt je de ontwikkelingen en levert u uw bijdrage daaraan? ZB| Planbureau kan je daarbij helpen.

Young Talent Women: Marjolijn Sponselee

“Zeeland is een ideale plek voor het opstarten van een eigen onderneming. Er zijn zoveel mogelijkheden hier, ik heb geen moment spijt van mijn keuze gehad om terug te komen.”

9 tips van de meest succesvolle verschilmakers

Wat hebben drie CEO's, een schrijfster, een wereldleider en een zangeres met elkaar gemeen? Allemaal, stuk voor stuk, zijn zij zéér succesvol in hetgeen wat zij doen. Zij weten, ieder op geheel eigen wijze, het verschil te maken.

7 must-haves die voor ondernemers het verschil maken!

Innovatie gadgets. Must-haves die het zakendoen niet alleen handiger, maar ook leuker maken. Zeker als ze het verschil maken!

Lunchen met BZW Zeeland

Ook dit jaar houdt BZW Zeeland zijn maandelijkse netwerkbijeenkomst tijdens Contacta. De leden van BZW Zeeland komen op 9 november bijeen om 12.00 uur in de Zeelandhallen.

Hoe behoud je talentvolle werknemers?

Voor jou als werkgever, bars als er een hevige strijd los voor talentvolle werknemers. Wil jij goed gewapend de strijd in gaan? HR-adviseur Melissa Schroevers nodigt je van harte uit om naar de Werkgeversdagen 2017 te komen.

Zeelandafvalcontainers.nl: dé webshop voor afvalcontainers

Laat je tijdens de Contacta informeren over ons product en maak kans op een gratis plaatsing. Je vind zeelandafvalcontainers op stand 202 van de Sinkegroep.

6 tips hoe je met een kantoorbaan fit blijft!

Heb jij een kantoorbaan? Grote kans dat je het grootste deel van de dag achter je bureau zit. Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan, schiet een wandeling er bij in.

Inspelen op de nieuwste ontwikkelingen?

Met data en adviseurs, helpt ZB| Planbureau jouw bedrijf met het maken, volgen en evalueren van plannen.

En nu vooruit!

Minister van financiën, Jeroen Dijsselbloem, heeft de plannen van de regering voor 2018 officieel bekend gemaakt. In plaats van een lange troonrede, presenteren wij graag kort en bondig de plannen van het kabinet voor volgend jaar.

8 films die je als ondernemer gezien moet hebben

In het drukke bestaan als ondernemers, is het goed om inspiratie op te doen.

Wie wint de Zeeuwse Emergo Innovatieprijs 2017?

Na het deskundige oordeel van de jury zijn, er nog 5 genomineerden over. Stem op jouw favoriet!

Startende ondernemers in de stand

Tijdens Contacta.nl stellen de Zeeuwse Rabobanken een gedeelte van de stand beschikbaar voor drie startende ondernemers.

7 tips die jouw updates op LinkedIn interessanter maken!

Het is een hele kunst om je netwerk op LinkedIn te boeien met jouw update

Met de combinatie van de drie mediakanalen, wil Omroep Zeeland de verhalen van ondernemers vertellen.

10 dingen die Zeeland aan de top zetten!

Zeeland wordt nog wel eens gezien als een achtergestelde provincie. Dat terwijl Zeeland zoveel heeft te bieden.

Anna Nooshin - social media, serious business

Vlogger en fashiondeskundige Anna Nooshin heeft het gemaakt. Dat mag je wel stellen als je kijkt naar haar aantal volgers: zo’n 392.000 op Instagram en 145.000 op Youtube