Aannemingsbedrijf Fraanje BV is gevestigd in Lewedorp: ‘Fraanje BV is een middelgroot aannemingsbedrijf. Het werkgebied betreft de regio Zuidwest-Nederland. Er zijn veel grote (en kleine) nieuwbouwwerken door ons bedrijf gerealiseerd, waaronder utiliteitsprojecten, kantoren, verpleegtehuizen, koel- en vriescellen, sportcentra, industriële objecten, kerken, winkels, betonwerken, woningen, evenals verbouwingen, restauraties, renovaties, etc.
Verder hebben wij ook een onderhoudsafdeling. Deze afdeling schakelen wij ook in voor nazorg bij bouwwerken en/of eventuele onderhoudscontracten. Wij zijn aangesloten bij Bouwzaken Nederland, dit is een landelijke organisatie van bouw- en onderhoudsbedrijven met 24-uur service voor calamiteiten.

Ontstaan uit de loodsenbouw, groeide Fraanje gestaag uit tot een onderneming die zich specialiseerde in de bouw van complete bedrijfspanden, kantoren en magazijnen. In de jaren tachtig van de vorige eeuw namen, na een overgangsperiode, Kees van Sabben en Johan Bosman de aandelen van de familie Fraanje over. Onder leiding van deze directeuren wist Fraanje andere werkvelden aan te boren en nieuwe opdrachtgevers aan zich te binden.

Fraanje bestaat bijna 100 jaar en heeft daardoor vele jaren ervaring. Wij hebben alle disciplines in huis en op die manier kunnen wij flexibel op de vraag van de markt inspelen.’


Ondernemers in beeld: Aannemingsbedrijf Fraanje BV