Hans Niewenhuijse (58), directeur bij ITNgroep: ‘ITNgroep, gevestigd in Nieuwdorp, is een totaalinstallateur gericht op de nieuwbouw en renovatie van bedrijfsgebouwen, woningen, industriële en agrarische bedrijven. ITNgroep is elektrotechnicus, loodgieter en ICT-er tegelijk. Bedrijfsgebouwen en woningen worden steeds slimmer met onze installaties. Zo kunt u bijvoorbeeld op afstand de verlichting, gordijnen, zonwering, alarm, airco of de verwarming bedienen.

Eén van onze specialisaties is het leveren en monteren van de bewaar- en klimaatinstallaties inclusief het automatiseren van deze processen, in de agrotechniek, zoals bewaring van uien, aardappelen en graan, maar ook de installaties in de rund- en pluimveestallen. Kortom: wij zorgen voor een veilige, comfortabele en betrouwbare woon- en werkomgeving. Met als pluspunt onze toekomstgerichtheid, zodat uw installaties moeiteloos meegroeien met uw toekomstige wensen.

Techniek heb ik altijd interessant gevonden. Toen ik in mijn jonge jaren een opleiding moest kiezen heb ik de opleiding elektrotechniek gekozen. Hier heb ik nooit geen spijt van gehad en ben ik dus altijd in het vak gebleven. Werken in de techniek is en blijft een prachtig vak.

Al in en vroeg stadium denken wij mee met de klant. Door een goede voorbereiding en goede afstemming proberen we fouten in de uitvoering te voorkomen.

Bij ITNgroep treft u tijdens de uitvoering één aanspreekpunt voor de totale installatie.’


Ondernemers in beeld: ITN Groep