Na Prinsjesdag brengt Visser & Visser, tijdens het Prinsjesdagontbijt, de belangrijkste maatregelen en gevolgen voor ondernemers in kaart. Welke wijzigingen gaan hun onderneming raken? En hoe ziet het nieuwe Belastingplan eruit? Op donderdag 29 september 2016 zijn ondernemers en relaties van harte welkom op deze ontbijtbijeenkomst bij Pelma Keukens, Amundsenweg 47 in Goes van 7.30 tot 9.00 uur.

Spreker mr. A.J.J. (Harold) van den Berge, fiscalist bij Visser & Visser, geeft een presentatie met een heldere toelichting wat de gevolgen voor ondernemers zijn naar aanleiding van de plannen van het kabinet. Mr. L.J. (René) Verhulst, burgemeester van Goes, is gastspreker. Daarnaast is er voor de aanwezigen ook gelegenheid om elkaar te spreken tijdens een compleet verzorgd ontbijt.

U bent van harte uitgenodigd voor het Prinsjesdagontbijt. Aanmelden kan via http://info.visser-visser.nl/prinsjesdagontbijt-2016.  

Het Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser is inmiddels een jarenlange traditie. Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats op zes locaties in Nederland: Apeldoorn, De Bilt, Dordrecht, Goes, Ridderkerk en Stellendam.