Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Online Banenmarkt 'Werken in Zeeland' op 6, 7 en 8 mei!

Online Banenmarkt 'Werken in Zeeland' op 6, 7 en 8 mei!

Met de Online Banenmarkt brengen we jou persoonlijk in contact op 6, 7 of 8 mei met SVRZ, De Pooter, ALPLA of DWT Groep. Bekijk vooraf vacatures, kies zelf een datum en tijd en ga 30 minuten online in gesprek met jouw gekozen bedrijf. Een mooie en unieke kans om een goede indruk achter te laten!

SVRZ
SVRZ zorgt in Zeeland! Maar dat kunnen we niet zonder goede medewerkers. SVRZ is aanwezig in veel dorpen, kernen en wijken in Zeeland. We zijn dus altijd dichtbij. Medewerkers van SVRZ staan ook dicht bij de cliënt. Dit kan zowel vanuit groepswoningen, zorgcentra, specialistische centra, maar ook bij cliënten thuis. Onze deskundige medewerkers ondersteunen het levenspad van de cliënt wanneer en waar het nodig is. En maken samen met de cliënt de juiste keuzes. Hoe ze dat doen verschilt per cliënt.

Elke werkdag bij SVRZ is alsof je een nieuw avontuur beleeft, geen dag is hetzelfde. Verder zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben volop doorgroeimogelijkheden, studiefinanciering en een uitgebreid meerkeuzesysteem. Wil jij je mogelijkheden weten? We komen graag met jou in contact.

Meld je aan voor een gesprek met SVRZ.

De Pooter
Sta jij door de coronacrisis voor een uitdaging?Juist in deze crisistijd kun je op ons rekenen. Met ons netwerk, onze kennis en ervaring, maar vooral met onze mensen. Misschien kunnen we je naar een mooi bedrijf uit ons netwerk leiden óf kunnen we direct iets voor je betekenen vanuit de tientallen vacatures die we hebben openstaan. Zo helpen we elkaar door deze moeilijke tijd heen. Wij zijn De Pooter, specialist in het helpen van mensen.

De Pooter is een familiebedrijf en al 70 jaar actief op het gebied van personeelsbemiddeling in de techniek, (proces)industrie, logistiek en zakelijke dienstverlening. Vanuit onze vestigingen in Axel, Middelburg en Bergen op Zoom bedienen we heel Zuidwest-Nederland.

Meld je aan voor een gesprek met De Pooter

ALPLA
ALPLA staat wereldwijd voor kunststofverpakkingen van de hoogste kwaliteit. Ongeveer 21.000 medewerkers, in 178 vestigingen in 46 landen zorgen dagelijks voor de verpakkingen die jij dagelijks gebruikt: Campina, CocaCola, Remia, L’Oréal, WC-Eend, etc.

Welkom in de familie van unieke pioniers, waar je jouw creativiteit en leergierigheid mag benutten en mag werken met de modernste techniek voor duurzame verpakkingsoplossingen!

ALPLA Vlissingen is de inhouse vestiging voor de Spaanse klant AMC Fruit Juices. Deze klant vult door ALPLA geproduceerde PET flessen af met fruitsap.

Meld je aan voor een gesprek met ALPLA

DWT Groep
Kom jij werken bij het gaafste bedrijf van Zeeland? Wij zijn op zoek naar technische collega’s!

DWT Groep is een totaalinstallateur die als specialist altijd op zoek is naar vernieuwende technische oplossingen die bijdragen aan een duurzame samenleving. Heb jij passie voor techniek, ben je op zoek naar een uitdagende baan in de installatietechniek, wil je werken in een leuk team en vind je mogelijkheden voor ontwikkeling net zo belangrijk als wij?
Grijp dan snel je kans en solliciteer vandaag nog op één van onze openstaande vacatures.

Meld je aan voor een gesprek met DWT Groep