Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Online Masterclasses; Ondernemen in tijden van crisis

Online Masterclasses; Ondernemen in tijden van crisis

Het zijn onzekere tijden. Als ondernemer zit je wellicht met veel vragen: ‘Wat nu? Hoe gaat het straks met mijn bedrijf? Hoe zorg ik voor een veilige omgeving voor mijn medewerkers? Welke overheidsregelingen zijn er? En wat kan de bank in deze tijd voor mij betekenen? Om het over deze vragen te hebben, komt Rabobank met online masterclasses:

Online Masterclasses; Ondernemen in tijden van crisis

Op niet alle vragen hebben we een antwoord, maar wat we als Rabobank wel graag willen, is jou en jouw bedrijf waar mogelijk ondersteunen. Dat doen we bijvoorbeeld door je de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan onze 'Rabo online masterclasses Ondernemen in tijden van crisis'. Een serie van vijf masterclasses die aansluit op de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het programma bestaat uit vijf online masterclasses van twee uur die elk een wezenlijk aspect van ondernemerschap in deze moeilijke tijden behandelen.

  • Strategisch management; coronacrisis en nu?
  • Financieel management; Waar moet je op letten?
  • Disruptie, bedreigingen; maar ook kansen!
  • Bedrijfsorganisatie in tijden van extreme onzekerheden
  • In dialoog over innoveren in en na een crisistijd

Alle docenten hebben ruime praktijkervaring en affiniteit met ondernemers en de branche.

Online samenkomen

Omdat fysiek samenkomen momenteel niet mogelijk is, zijn deze masterclasses omgezet in online bijeenkomsten waar je elkaar tegenkomt. Het van elkaar leren is een belangrijk element van de masterclass. Je kunt vanuit huis of kantoor direct deelnemen op pc, laptop, tablet of smartphone.

Planning en brochure

De data van de masterclasses zijn, telkens dinsdagen:

  • 9 juni 2020
  • 16 juni 2020
  • 23 juni 2020
  • 30 juni 2020
  • 7 juli 2020

De volledige brochure kun je opvragen via onderstaand emailadres.

Vraag hier de volledige brochure aan

Kosten en Inschrijven

Indien je minimaal 4 sessies bijwoont kosten deze masterclasses je niets. Op deze wijze willen we graag ruimte geven aan gemotiveerde ondernemers. Mocht je onverhoopt minder dan 4 sessies bijwonen, dan brengen wij €100 in rekening. Deze bijdrage schenken wij aan een goed doel naar jouw keuze. Inschrijven kan via onderstaande link, tot uiterlijk 5 juni.

Inschrijven online Mastercclasses

Het maximum aantal aanmeldingen is bereikt en de inschrijving is daarom gesloten. Indien je interesse hebt in deze of een soorgelijke masterclass. Geef je gegevens door via onderstaand e-mailadres. Zodra we weer een nieuwe reeks starten zullen we je benaderen.

Meer informatie vind je op www.rabobank.nl