Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Online uitreiking Zeeuwse Innovatieprijs Emergo op 26 november

Online uitreiking Zeeuwse Innovatieprijs Emergo op 26 november

De uitreiking van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo vindt dit jaar, in verband met de coronamaatregelen, plaats via een livestream. Deze online uitzending is op donderdag 26 november en start live om 08:15 uur via de website van de innovatieprijs.

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt jaarlijks uitgereikt aan de Zeeuwse ondernemer met de meest aansprekende innovatie. Het doel van deze prijs is Zeeuwse innovatie stimuleren en waarderen en bekendheid voor Zeeuwse innovaties genereren binnen en buiten Zeeland. Er wordt zowel een juryprijs als een publieksprijs uitgereikt.

Uitreiking op locatie
Op de ochtend van de uitreiking gaat de jury op pad om zowel de winnaars als de genomineerden te bezoeken. Voorzitter van de jury Jo-Annes de Bat, gedeputeerde van provincie Zeeland, reikt samen met een student van HZ (betrokken bij de totstandkoming van de winnaar) de juryprijs uit op locatie bij de winnaar. Monique Schoonen gaat namens Omroep Zeeland op pad met de publieksprijs. Deze wordt eveneens bij de winnaar op locatie aangeboden. Beide uitreikingen zijn live te volgen via de livestream op de website van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo: https://www.emergo-innovatieprijs.nl/nl/de-uitreiking.

De genomineerden van dit jaar
SWYCS uit Middelburg, Hydrauvision uit Schoondijke, Traas Ongediertebestrijding uit ’s Gravenpolder, HelloContainer uit Goes en Kobobss uit Yerseke maken dit jaar kans om uitgeroepen te worden tot beste Zeeuwse innovatie 2020. Zij dingen mee naar zowel de juryprijs als de publieksprijs.

Stemmen tot en met 25 november
Iedereen kan nog tot en met 25 november 16:00 uur online zijn stem uitbrengen voor de publieksprijs via de website van de organisator van de prijs: https://www.emergo-innovatieprijs.nl/nl/stemmen

Over de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo
De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt mede mogelijk gemaakt door: Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences, Kamer van Koophandel, Dockwize, Contacta en VNO-NCW. Omroep Zeeland is mediapartner en verzorgt de publieksprijs.