Over Contacta

De regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen kenmerkt zich door waterwegen, logistieke knooppunten, landsgrenzen, industrie en uitgestrekte gebieden. Dit biedt volop kansen en ruimte voor import en export, energietransitie, bedrijfsontwikkeling en innovatie.

Ondernemingen, organisaties en overheden samenbrengen

Contacta.nl brengt ondernemingen, organisaties en overheden samen. Door de verspreide ligging van steden industriële gebieden en bedrijventerreinen is voor velen Contacta.nl de manier om zich in korte tijd te presenteren aan de Zuidwestregio. Tijdens het netwerkevent in november zijn bedrijven en organisaties uit alle branches vertegenwoordigd om kennis te maken met 24.000 zakelijke bezoekers en zakenrelaties te ontmoeten.

Event én platform

Contacta.nl is een netwerkevent en zakelijk platform. Het platform bestaat uit een glossy magazine, online nieuwsvoorziening met 40.000 abonnees en diverse social media. Het netwerkevent kenmerkt zich door beleving. Het gaat verder dan een traditionele beurs en is altijd op zoek naar vernieuwing, inspirerende sprekers en nieuwe ervaringen. Samen met deelnemers wordt een omgeving gecreëerd waarin zakendoen, ontmoeten en beleven hand in hand gaan.

De drijvende kracht achter Contacta.nl is LMG Strategie+creatie.

Beursprofiel

350 Exposanten Exposanten uit alle branches 24.000 bezoekers 15.000m² beursvloer Contacta Arena (seminars met bekende Nederlanders) Contacta College (verdiepende workshops) Live TV- & radio uitzendingen Locatie: Zeelandhallen, Goes

The Next Step

The Next Step: het nieuwe thema van Contacta.nl 2019. Iedereen zal zich herkennen in het thema. Iedereen heeft wel een persoonlijke volgende stap, maar Contacta.nl heeft als doel verbinden. Het verbinden van bedrijven met bedrijven, mensen met mensen, en bedrijven met mensen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij je regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Partners

Kom meer te weten over de kennispartners van Contacta.

Historie

Historie van Contacta.nl, de netwerkbeurs voor Zuidwest-Nederland en Vlaanderen