Op 6, 7 en 8 november 2018 maken bedrijven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen het verschil tijdens Contacta.nl. Met ruim 350 standhouders en 23.500 bezoekers, is het dé jaarlijkse, zakelijke netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. In ruim 30 jaar weet Contacta.nl bedrijven, organisaties en overheden bij elkaar te brengen. De drijvende kracht achter dit business-to-business event is LMG Exhibitions.

Dit jaar staat ‘maak het verschil’ centraal. Economisch hebben we de wind mee. Het aantal faillissementen neemt af, consumenten geven meer uit en tal van nieuwe mogelijkheden bieden zich aan. Maar welke van deze mogelijkheden maken het verschil voor jouw bedrijf? Het is de kunst om te herkennen welke mogelijkheden bij jouw bedrijf passen. Contacta.nl inspireert je hierbij!

Zo biedt het de mogelijkheid om met 350 standhouders en 25.000 bezoekers te netwerken. Kennispartners als DRV Accountants & Adviseurs, Rabobank en LMG strategie+creatie, zullen je inzicht geven om nog efficiënter je zaken te doen. Daarnaast geven bekende sprekers, zoals Erland Galjaard, Anna Nooshin, Maarten van der Weijden en Carlo van de Weijer, het voorbeeld hoe het verschil te maken.

Maakt jouw bedrijf het verschil? Boek hier een stand of neem telefonisch contact op met Erik Voerman via (0)113 700 291 of mail naar erik@lmg.nl.