Op 6, 7 en 8 november 2018 staan bedrijven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen stil bij "De impact van Data" tijdens Contacta.nl. Met ruim 350 standhouders en 23.500 bezoekers, is het dé jaarlijkse, zakelijke netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. In ruim 30 jaar weet Contacta.nl bedrijven, organisaties en overheden bij elkaar te brengen. De drijvende kracht achter dit business-to-business event is LMG Exhibitions.

Dit jaar staat "De impact van Data" centraal. Hoe kunnen bedrijven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen gebruik maken van de toenemende impact van data? Nu dataverzameling en verwerking steeds makkelijker en toegankelijker wordt is het de kunst om te achterhalen hoe jouw bedrijf hierop kan inspelen. Contacta.nl inspireert je hierbij!

Zo biedt het de mogelijkheid om met 350 exposanten en 24.000 bezoekers op een beursvloer van 15.000m²  te netwerken. Kennispartners als DRV Accountants & Adviseurs, Rabobank en LMG strategie+creatie, zullen je inzicht geven om nog efficiënter je zaken te doen.

Boek hier een stand of neem telefonisch contact op met Erik Voerman via (0)113 700 291 of mail naar erik@lmg.nl.