Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Plein Deelname

Naast individuele standhouders kent Contacta ook een aantal pleinen. Deelnemers uit een bepaalde regio of netwerkclub hebben zich verenigd om samen een sfeervol plein te realiseren. Elk jaar werken coördinatoren aan de tot standkoming van deze onmisbare onderdelen van de Contacta beursvloer.

Heb je vragen over een plein?
Neem dan vrijblijvend contact op met de betreffende coördinator:

Zeeuws-Vlaams Plein: Marscha de Booij | 06-15143409
Business Kloetinge Plein: Piet de Haze | 06-21176114
Walcheren Plein: LMG | 0113-700291
Bevelanden PleinLMG | 0113-700291

Zeeuws-Vlaams Plein

Ook deze editie komt er natuurlijk weer een Zeeuws-Vlaams Plein! Op het Zeeuws-Vlaams Plein pronken bedrijven met een mooie stand en gaan graag een inspirerend gesprek aan met andere ondernemers.

Meer informatie

Walcheren Plein

Het Walcherenplein heeft zich inmiddels bewezen als ‘the place to be’ voor Walcherse ondernemers die zich willen presenteren tijdens Contacta.

Meer informatie

Bevelanden Plein

Op het Bevelanden Plein laat een groot aantal enthousiaste ondernemers uit de 5 Bevelandse gemeenten aan zakelijk Zeeland en omliggende regio's zien dat de Bevelanden bruisen van ondernemerschap

Meer informatie

Business Club Kloetinge Plein

Het motto van BusinessClub vv Kloetinge (BCK) is ‘Samen winnen’. Dit sluit prima aan bij de aspiraties van de voetbalvereniging zelf, als bij die van de ondernemers die Kloetinge een warm hart toedragen

Meer informatie