Politiek Café met Dionne Stax - Geef je mening!

Dionne Stax leidt op dinsdag 6 november Het Politiek Café. Wil je live de discussie bijwonen of zelfs meedoen en jouw mening delen? Meld je dan aan voor deze primeur.

Ken je het discussieprogramma ‘Het Lagerhuis’ nog? In deze tv-show werden diverse maatschappelijk issues besproken. Het Politiek Café tijdens Contacta.nl is de Zeeuwse variant hiervan.

Diverse genodigden debatteren op een laagdrempelig manier over wonen en werken in Zeeland. Van bestuurders en ondernemers tot studenten van het Scalda College. Het publiek draagt mede bij aan een levendige discussie en kan meestemmen, voor of tegen? Dionne Stax leidt de discussie aan de hand van uiteenlopende stellingen.

Dionne Stax is bekend van het NOS Journaal en begon in 2007 bij NOS Headlines als stagiaire. In 2009 studeerde ze af aan de Universiteit van Amsterdam. Stax begon haar carrière als televisiepresentator van het nieuwsbulletin NOS op 3 en als binnenlandredacteur bij NOS Nieuws. Sinds juni 2013 werd ze een van de vaste gezichten van de ochtend- en dag uitzendingen van het NOS Journaal.

 

Politiek Café met Dionne Stax - Geef je mening!
Politiek Café met Dionne Stax - Geef je mening!