Goes Couture is een uitgelezen kans om jezelf te profileren tijdens dit bijzondere netwerkevenement. Goes Marketing biedt bedrijven een beperkt aantal sponsorpakketten aan. Voor meer informatie neem je contact op met Goes Marketing via 0113 – 249 631 of bezoek de website.

Goes modestad is een succesevenement dat Goes als modemerkenstad in Zuidwest Nederland bevestigt. Op 23 september is de grote Kerk het schitterende decor voor Goes Couture: een rode loper event met landelijke allure. De in binnen- en buitenland gelauwerde couturier Addy van den Krommenacker presenteert zijn wintercollectie 2016/2017 in Goes tijdens een avondvullend programma.

Naast de wervelende show van de couturier is de catwalk domein voor de Goese modemerken. Er is een Addy pop-up store, stands met high-end producten en natuurlijk een heerlijke after-party. De couturier neemt relaties mee uit Nederland en België, waaronder bekende personen. Zijn bureau verzorgt landelijke publiciteit. Hiernaast komen er kaarten beschikbaar in de vrije verkoop.


Presenteer jezelf tijdens Goes Couture