Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Preventief werken en criminaliteit verminderen?

Preventief werken en criminaliteit verminderen?

Inbraken, vandalisme, cybercrime of ondermijnende criminaliteit. Het zijn problemen waar veel ondernemers op o.a. bedrijventerreinen mee geconfronteerd worden. Criminaliteit en onveiligheid kunnen een succesvolle bedrijfsvoering behoorlijk in de weg zitten.

Camerabewaking werkt preventief en vermindert criminaliteit. Beveiligingscamera’s schrikken ongenodigde gasten af. Want wanneer iemand weet dat er gefilmd wordt, denkt diegene wel een tweede keer na. Daarnaast is camerabewaking effectiever dan surveillance, want een camera staat altijd aan. Een mast heeft de voorkeur, omdat je dan rondom kunt kijken door op de mast meerdere camera’s te hangen.

Extra functie

Als er ondanks de preventieve werking toch ingebroken wordt, heeft de beveiligingscamera nog een extra functie. De beelden kunnen namelijk worden teruggekeken om te zien of de dader is vastgelegd. Met mobiele camerabewaking van Mobiele Camera Nederland houdt je constante controle over je terrein. Daarnaast kunnen opvallende zaken direct worden aangepakt.

Op diefstalgevoelige, afgelegen plaatsen zoals bedrijventerreinen en tijdens evenementen is tijdelijke camerabewaking prettig. Maar een zo goed mogelijk overzicht is vaak niet mogelijk. Met de tijdelijke cameramasten van Mobiele Camera Nederland is dit wel mogelijk. Daarmee houdt je het terrein of evenement, dag en nacht in de gaten.

Mobiele beveiligingscamera

De beveiligingscamera’s zijn geplaatst op een uitschuifbare mobiele cameramast tot 7 meter hoog kunnen overal worden geplaatst. Waar dan ook, zo lang je wil. De mobiele camerabewaking is voorzien van een 230 Volt aansluiting en een noodstroomvoorziening. De mobiele beveiligingscamera is snel geplaatst en direct te gebruiken.

Ben je benieuwd of de mobiele camerabewaking iets voor jou is? Neem dan contact op met Mobiele Camera Nederland. Zij helpen je graag met vragen en vertellen jou wat het beste is voor jouw locatie.

Wil je meer informatie? Bekijk dan de website van Mobiele Camera Nederland: https://mobielecameranederland.nl