Programma | Contacta.nl Congres 2018

Congres “De impact van Data”

Tijdens het congres bespreken verschillende sprekers hun visie op “De impact van Data”. Zo geven experts van Dialogic, Greenbay en schaatscoach Jac Orie inzichten over hun ervaringen met het succesvol inzetten van data. Er worden ook tips gegeven over de nieuwe privacywetgeving, welke heel belangrijk is voor ondernemers die klantgegevens verzamelen.

TijdProgramma
15:15 - 15:30 uur (optioneel) Inloop kennissessies
15:30 - 16:00 uur (optioneel) Kennissessies
16:00 - 16:30 uur Inloop met koffie & thee
16:30 - 18:00 uur

Sprekers van The Greenbay & Dialogic

Hoofdspreker Schaatscoach Jac Orie

Vanaf - 18:00 uur Borrel & Bites (gesponsord door Sligro Goes) 

 

Schaatscoach Jac Orie: exclusief bij Contacta Congres

Winst behaal je niet zomaar. Het is hard werken, analyseren, testen, continu verbeteren en vernieuwen. Voor schaatscoach Jac Orie heeft data maar één doel: goud winnen. Orie is net terug van de succesvolle Olympische spelen in Zuid-Korea en vertelt tijdens het Contacta Congres hoe hij met data zijn sporters en Team NL optimaal laat presteren. Hij combineert met zijn persoonlijke aanpak analyses en mensenkennis om het beste resultaat te behalen. Een combinatie die voor iedere ondernemer en manager van cruciaal belang is.

Dialogic: van data naar resultaat

Dialogic is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau dat werkt met data aan innovatievraagstukken in het publieke domein. Zij hebben opdrachten uitgevoerd voor onder andere Google, Kamer van Koophandel, de Europese Commissie en verschillende ministeries in Nederland. Zij zijn wereldwijd een gerenommeerde speler in de markt maar staan daarnaast ook klaar voor lokale bedrijven.

Zeeland krijgt een hypermodern groen dataknooppunt

Door de groei van gegevens en de benodigde rekenkracht wordt de koolstofvoetafdruk van datacenters steeds groter. Greenbay streeft ernaar om deze te verminderen en plaatst daarom een groen, energie-efficiënt datacenter in Borsele. Tijdens het congres schetsen zij nu al een beeld over hoe het gaat worden.

Gratis kennissessies

Voorafgaand aan het Congres zijn er verschillende kennissessies waaraan je kunt deelnemen. Er wordt onder andere ingegaan op Google, Social Media en Webtechnologie. Deze sessies worden gegeven in kleine groepen door gecertificeerde experts. Uiteraard zijn de sessies bij de prijs inbegrepen. Bekijk de kennissessies