Maak kans op standruimte bij Rabobank

Maak kans op standruimte bij Rabobank

Op de Rabobank stand is een speciaal gedeelte ingericht voor startende bedrijven om hun relaties te ontvangen. Ben jij een startende ondernemer en wil jij graag je bedrijf presenteren op de Contacta? Dan is dit je kans! De Rabobank geeft drie starters (één starter per dag) de kans om hun bedrijf te promoten tijdens dit netwerkevent!

Hoe maak je kans?

Ben je geïnteresseerd en wil je deze kans niet laten liggen? Laat ons op een creatieve manier zien waarom jij die plek op het evenement verdient. Denk hierbij aan een filmpje, moodboard, pitch etc. De inzendingen worden beoordeeld op creativiteit, mate van innovatie, professionaliteit en ambitie. Stuur je inzending vóór 17 oktober 2019 in naar communicatie.oosterschelde@rabobank.nl. De drie winnaars worden op 24 oktober bekend gemaakt.

Je betaalt als starter niets voor de ruimte, maakt gratis gebruik van de aangeboden catering en je krijgt een eigen herkenbare plek in de Rabobank stand, op een toplocatie op de beurs!

Klik hier voor de wedstrijd: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/walcheren-noord-beveland/rabobank-prominent-aanwezig-op-contacta-2019-jij-ook/