Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Rabobank organiseert een online bijeenkomst voor de bouwsector

Rabobank organiseert een online bijeenkomst voor de bouwsector

De Rabobank organiseert het live event ‘Bouw’ op dinsdag 14 juli om 16:30 uur. Het event wordt gehouden via Teams dus je kunt gewoon vanuit kantoor of huis inloggen.

Online bijeenkomst bouwsector
Het coronavirus heeft grote impact op het Nederlandse bedrijfsleven en de economie. Het werk op de bouwplaats kon, met kleine aanpassingen, gewoon doorgaan. De impact op de bouwsector is daardoor vooralsnog beperkt gebleven. Maar hoe gaat dat zijn op de langere termijn? Wat zijn de verwachtingen van Rabobank voor de Nederlandse en regionale economie? Hoe staat de bouwsector er over een jaar voor? Welke trends zien we in de bouwsector op de langere termijn? En wat kunnen we van elkaar leren? Deze vragen en meer worden tijdens dit webinar beantwoord door Roel van de Bilt, Directeur Rabobank Real Estate Finance en Hans Hugo Smit, sr. Sectoranalist Bouw & Gebiedsontwikkeling. Zij gaan ons bijpraten over de ontwikkelingen in de bouwsector.

Microsoft Teams
Je kunt deelnemen aan het live event via Microsoft Teams. Tijdens het event kun je via de Q&A in Microsoft Teams vragen stellen.

Aanmelden
Meld je aan door een e-mail te sturen naar communicatie.oosterschelde@rabobank.nl. Vervolgens krijgt je een bevestiging met daarin de juiste link en een gebruikershandleiding voor deze online bijeenkomst.