Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Raffel: de volgende stap in zakelijke telefonie!

Raffel: de volgende stap in zakelijke telefonie!

Zeg maar dag tegen die oude telefooncentrale of die standaard voip oplossing. Maak tijdens Contacta 2019 kennis met Raffel: de persoonlijke provider! Al meer dan tien jaar zijn we een zelfstandige provider voor telefonie, internet en cloud. Met onze slimme producten die we zelf ontwikkelen zijn we hét alternatief voor de telecomreuzen.

Bij Raffel zit innovatie in ons DNA. We volgen de ontwikkelingen in de wereld van telefonie en internet op de voet en pakken kansen waar we ze zien. Daardoor lopen we vaak vooruit op de grotere spelers. En die producten bieden we aan via ons eigen netwerk. Ook mobiel, zodat vast en mobiel standaard is geïntegreerd.

 Zakelijke telefonie 3.0
Neem bijvoorbeeld Pulse, ons platform voor zakelijke telefonie. Het is wat ons betreft de nieuwe standaard in zakelijk bellen. Vol met innovatieve functies, met een volledige integratie tussen vast en mobiel en zelf eenvoudig te beheren. En dankzij de voordelige ‘all-in’ prijs per maand aantrekkelijk voor elke onderneming in het MKB.

Kennismaken?
Toe aan een frisse blik op telefonie, internet en cloud? Bezoek ons tijdens de Contacta op stand 1050 in hal 3 (Oosterscheldehal)!

Meer informatie vindt je op https://www.raffel.nl/