Standruimte aanvragen

Onderstaand formulier geeft u een optie op een stand. Na de inschrijving nemen we contact met u op om deze inschrijving definitief te maken. Als een locatie op de beurs wilt bespreken, dan kunt u contact opnemen met de organisatie via +31 (0)113 700 292. Bekijk hier ook het overzicht van de kosten en opties voor deelname. 

Voor deelname aan een van de pleinen van Contacta.nl kunnen andere voorwaarden gelden.

Bedrijfsgegevens
Vul in een regel uw bedrijfsactiviteit in.
Contactpersoon
Factuurgegevens
Bedrijfsgegevens voor facturatie
Contactpersoon voor facturatie
Stand
meter
meter
m2

De verplichte aansluiting elektriciteit standaard is 3kw /230 Volt á € 159,-. Additioneel kunnen er extra aansluitingen aangevraagd worden op mijn.contacta.nl.

Actief in de branche(s)

Het selecteren van meerdere branches is mogelijk

Adverteren
Adverteren in Contacta Magazine

Het Contacta Magazine wordt medio september verspreid met een oplage van 10.000 stuks. Met 40 pagina’s biedt het volop de ruimte om ook jouw bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen. Om de kwaliteit te waarborgen worden advertenties geïntegreerd in de opmaak van het magazine. Hierbij is er volop de mogelijkheid om zelf de inhoud te bepalen. Kies hieronder één van de opties.

Adverteren online

Naast drukwerk zijn er diverse mogelijkheden om gebruik te maken van de online kanalen van Contacta.nl.

Contacta Beurskrant

Aantal lezers: geheel Zeeland
Pagina’s: 16
Verspreiding: week voor de beurs

Als speciale uitgave, zal er in de Contacta Krant volop aandacht worden besteed aan de activiteiten op en rond de netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Een unieke beurskrant die met de volgende mogelijkheden bedrijven en organisaties de gelegenheid biedt zichtbaar te zijn.

Er zijn mogelijkheden naar zowel advertorials als advertenties. Onze voorkeur gaat uit naar advertorials vanwege hun grotere impact.

Outdoor mogelijkheden

Buiten de beurshalen is er ruimte om op verschillende manieren jouw bedrijf of organisatie te promoten.

Inschrijving afronden