Rotary Club Goes in actie voor Stichting Jarige Job

Dit jaar ondersteunt Rotary Club Goes met de verkoop van banketstaven en chocoladeletters Stichting Jarige Job.

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor 61.000 kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek. Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Wij geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

In 2018 zijn er in Zeeland 800 Jarige Job verjaardagsboxen uitgedeeld. Dat is al prachtig! Maar er is berekend dat dit slechts de helft is van alle kinderen die hiervoor in aanmerking komt. We kunnen dus nog een heleboel kinderen helpen. Rotaryclub Goes heeft daarom een feestelijke eindejaarsactie opgezet: “Steun de Jarige Job verjaardagsboxen met een heerlijke chocoladeletter of banketstaaf voor uw personeel!”

Hoe werkt dit?
Door het kopen van heerlijke chocoladeletters (puur, melk of wit) of banketstaven als Sinterklaas- of Kerstpresentje voor uw personeel bezorgt u nog meer Zeeuwse kinderen een hele leuke verjaardag. Zo maakt u, met een bestelling van 10 chocoladeletters of 10 banketstaven voor uw personeel, meteen ook 1 kind blij met een Jarige Job verjaardagsbox. Natuurlijk kunt u er ook veel meer bestellen! Bestellen kan per 5 stuks, à €6,- per stuk.

 Wat doet Rotaryclub Goes daarvoor?

  • Zij zorgen voor de verkoop en bezorging van zoveel mogelijk chocoladeletters en banketstaven;
  • Zij brengen de Jarige Job verjaardagsboxen onder de aandacht bij het Zeeuwse publiek;
  • Zij helpen Stichting Jarige Job bij het inpakken van de verjaardagsboxen. 

Doet u mee?
U kunt uw bestelling online plaatsen via onderstaande link. Rotary Club Goes staat ook met een stand op Contacta 2019. Daar kunt u meer informatie krijgen over de Jarige Job actie, ook een bestelling plaatsen en natuurlijk een stukje van de heerlijke chocoladeletter of banketstaaf proeven!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYqoDIph4l-9gblaWjm1V9tzOQ1Ps-E2OAhvx2CNVQlftHwQ/viewform