Saman Groep, kennispartner

Steeds meer woningeigenaren en ondernemers maken gebruik van duurzame oplossingen om energie te besparen of duurzaam op te wekken. Logisch, want naast dat dit bijdraagt aan een schoner milieu, bespaart dit ook flink op de energierekening. Bovendien moeten we in 2050 maar liefst 90% minder CO2 moeten uitstoten dan in 2015. De ambities zijn groot en ook u heeft een belangrijke rol in de energietransitie.

Saman Groep: duurzame partner voor ondernemers en particulieren

De Saman Groep is dé toonaangevende partij in Zuidwest-Nederland voor het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. Het is ons doel om duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar te maken. Als kennispartner van de Contacta willen wij ondernemers helpen verduurzamen en stappen zetten in de energietransitie. Dit doen we door samen te werken en te kijken naar de juiste duurzame oplossingen en toepassingen. Of het nu gaat over zonnepanelen, warmtepompen, laadstations en zonneboilers, of andere installatie-, elektra- of constructiewerkzaamheden.

Uiteenlopende zakelijke dienstverlening

Uitstekende begeleiding, ruime informatievoorziening, complete en vlotte technische uitvoering en een goede samenwerking kenmerken onze dienstverlening volgens onze zakelijke klanten. We zorgen voor een professionele projectbegeleiding, denken mee en maken altijd een optimale kosten-batenanalyse. Ook kijken we waar verduurzaming het best en meest efficiënt kan worden geïmplementeerd in uw bedrijfsvoering en adviseren we bij subsidies, belastingvoordelen en investeringsaftrekken. Bovendien wikkelen we deze trajecten kosteloos af voor onze klanten. Dat is wel zo handig en scheelt een hoop zorgen.

Laten we samenwerken aan een duurzame toekomst!

Door elke dag vol trots te werken aan innovatieve en duurzame oplossingen, geven we energie. Daarbij gaan we voor groei en hebben we een duidelijk innovatieve en ondernemende inslag. Ook streven we naar het beste specialistische advies, afgestemd op uw specifieke situatie. En doordat de Saman Groep InstallQ gecertificeerd is, bent u verzekerd van een betrouwbare partner en uitstekende kwaliteit. Nu, maar ook later.

Wij komen graag eens langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Saman Groep
Gouwepoort 1
4301RZ  Zierikzee

Neerloopweg 6
4814 RS  Breda

0111 412 647
info@samangroep.nl
www.samangroep.nl