InZet, samen in regie

InZet, samen in regie

Hoe pak je een verzuimdossier aan? Welke regels en wetgeving zijn van toepassing? Wat dekken je inkomensverzekeringen? Kortom, hoe krijg je grip op je verzuimkosten? Een zieke werknemer kost je al snel minimaal € 100.000 per jaar.

Dit zijn vraagstukken rondom verzuim waar veel organisaties mee worstelen. Want wanneer er sprake is van verzuim, krijg je te maken met complexe wet- en regelgeving en de bijbehorende schadelasten. Vraagstukken over verzuim, sociale zekerheid en duurzame inzetbaarheid: die behandelen wij bij InZet. Zo krijg jij als ondernemer weer de regie in handen en kun je door gaan met ondernemen. Benut jij nog niet alle mogelijkheden om kosten te besparen, verzuim te verlagen en te werken aan duurzame inzetbaarheid? Dan helpen wij je graag met het beantwoorden van deze en andere vraagstukken.

Wat kan InZet voor jou betekenen?
InZet is een professioneel organisatieadviesbureau onder leiding van Yvette Wissekerke en  opereert onafhankelijk naast jouw arbodienst of inkomensverzekeraar. We bieden je met onze geïntegreerde dienstverlening een totaalpakket aan waarmee we jou ontzorgen, je leren om kosten te besparen zodat jij weer kunt gaan ondernemen. Elk vraagstuk benaderen we vanuit onze expertise op het gebied van HRM, verzuim, sociale zekerheid en inkomensverzekeringen. Je kiest zelf welke diensten je afneemt, dit kan los of geïntegreerd in een abonnement.

Financieel Inzicht en besparen met Sociale Zekerheid
Als werkgever ben je twaalf jaar financieel verantwoordelijk voor je zieke werknemer. Wat zijn de financiële gevolgen? Voor jou als ondernemer gaat het al snel om 30% van je totale loonsom! Wij brengen de financiële gevolgen in beeld en lichten dit in heldere taal toe. Door het toepassen van de sociale wetgeving krijg en houd je grip op je schadelasten. Het controleren van je Whk-beschikking (werkhervattingskas) geeft inzicht waar je kunt besparen en of de gesloten inkomensverzekeringen nog bij je passen. Overweeg je om eigen risicodrager te worden? Dan bieden wij je hierin ondersteuning en zijn wij namens jou het aanspreekpunt voor je tussenpersoon.

Regie op verzuim
Samen met jou nemen wij de regie op lopende verzuim- en WGA dossiers zodat loonsancties worden voorkomen en premiekortingen en subsidies worden benut. De instroom in Ziektewet en WGA wordt zoveel mogelijk beperkt. Dit bespaart je premie bij je verzekeraar.

Meer informatie vindt je op: https://inzetsameninregie.nl/