Succesvol online in de praktijk

Aan de hand van een aantal praktijk voorbeelden van Zeeuwse bedrijven die online succesvol inzetten geeft Lieneke inzicht in de digitale mogelijkheden die ondernemers kunnen inzetten. Doel: geven van praktische tips en handvaten en daarmee ondernemers enthousiasmeren en inspireren online middelen goed en effectief in te zetten.

Over Lieneke de Wolf
Tim_online helpt bedrijven en organisaties bij het succesvol inzetten van webshops, websites, applicaties en online marketing. Want doelen zijn er om bereikt te worden, ook online. Lieneke de Wolf is mede-eigenaar van Tim_online en houdt zich dagelijks bezig met de organisatie, sales en marketing, account- en projectmanagement.

Wanneer?

Dinsdag 3 november van 19:00 tot 20:30.

Aanmelden

Kennis van Energie

Voor iedereen, die zijn of haar kennis over de energiesector wil verbreden, biedt DELTA het DELTA Energie College aan. Hierbij richten we ons op de werking van de energiemarkt in de breedste zin. Aan de orde komen de ontwikkelingen in de energiemarkt en welke invloeden bepalend zijn voor de prijs van de elektriciteit- en gasproducten. Dit is basiskennis die ook heel geschikt is voor inkopers van energie die nieuw zijn in hun functie. Er is uitleg over contracten in de energiemarkt (appels met appels vergelijken), over de verschillende contractvormen (waar moet je opletten) en over de strategische inkoop van energie. Via een Energie College bieden we de mogelijkheid beter inzicht te krijgen in de werking van energie. Deze seminar wordt gegeven door Erwin van Gemert, Head of Sales Delta Energie B.V.

Over Erwin van Gemert
Erwin is verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen DELTA Sales B2B. Deze Afdeling bestaat uit senioren- , accountmanagers en junior accountmanagers alsook ondersteunende commerciële medewerkers. Erwin is tevens lid van het managementteam DELTA Trade & Supply . DELTA Sales is hét B2B- kanaal binnen DELTA Energy BV

Wanneer?

Woensdag 4 november van 15:00 tot 16:30.

Aanmelden

iBeacon als koppeling tussen online en offline: lessen van iBeacon projecten in Nederland

iBeacon wordt steeds vaker op verschillende manieren ingezet. Remco Bron van inBeacon is in Nederland één van de pioniers op dit gebied en laat met praktijkvoorbeelden zien hoe in Nederland iBeacon succesvol is ingezet tijdens SAIL en door Exterion Media en Telegraaf. Daarnaast geeft hij een kijkje achter de schermen wat je met iBeacon technologie kan bereiken en hoe deze offline cookie een belangrijke koppeling is tussen online en offline belevingen. Deze seminar wordt gegeven door Remco Bron, co-founder van inBeacon.

Wanneer?

Woensdag 4 november van 19:00 tot 20:30.

Aanmelden

Ontwikkelingen in de Zorg

Samenwerken aan de zorg van morgen.
We worden met elkaar ouder, we zijn mobieler, wonen langer zelfstandig,
Er komt een tsunami van Domotica ons "helpen".
De zorg verandert van aanbod gericht naar vraag gestuurd.
En zien door de bomen het bos niet meer. Hoe moet dat nou?

Wanneer?

Donderdag 5 november van 15:00 tot 16:30.

Aanmelden

Werk aan de winkel 3.0

Hoe overleef ik als retailer de toekomst? Een lezing met optimistische kijk en concrete stappen om klaar te zijn voor een uitdagende toekomst. In één klap ben je als retailer weer helemaal bij. Deze seminar wordt gegeven door Paul Moers, auteur van het boek "Werk aan de winkel 3.0". De lezing wordt u aangeboden door DELTA in samenwerking met de Rabobank.

Wanneer?

Donderdag 5 november van 17:00 tot 18:00.

Aanmelden

Reisgids digitaal leermateriaal

De wereld verandert in razend tempo. Leerlingen van nu worden opgeleid voor banen die nog niet bestaan, en naast kennis worden vaardigheden als kritisch denken, samenwerken en het analyseren van informatie steeds belangrijker. Tegelijkertijd neemt het aanbod aan digitaal leermateriaal enorm toe. Wat betekenen deze veranderingen voor de toekomst van het onderwijs, en hoe kan het digitaal leermateriaal ons helpen op de weg daar naar toe? Deze seminar wordt gegeven door Alex-Jan Sigtermans.

Over Alex-Jan Sigtermans

Alex-Jan adviseert scholen over de inzet van ict en digitale leermiddelen en de transitie naar gepersonaliseerd leren. Hij startte op veertienjarige leeftijd zijn eigen bedrijf in de ict en online marketing (Sigtermans.com), en is mede-eigenaar van uitgeverij BoekTweePuntNul.

Wanneer?

Donderdag 5 november van 20:30 tot 22:00.

Aanmelden


Seminars van Delta