Slotenmaker D. van Rie

Ik ben Dimtry van Rie en na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest al allround timmerman en 2 jaar als slotenmaker was het tijd om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. In 2015 ben ik gestart met mijn bedrijf: Slotenmaker D. van Rie  in Schoondijke.

Mijn specialisme is deuren, ramen, sloten en sleutels.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het nazien en vervangen van alle voorkomende hang en sluitwerk.

Dan kunt u denken aan meerpuntsluitingen, draaikiepbeslag, schuifpui mechanismes, cilinders, scharnieren, deurbeslagen en ook de tochtwering van ramen en deuren word vervangen indien nodig.

Ook adviseren en uitvoeren van inbraakpreventie, toegangscontrole en sluitsystemen behoort tot mijn werkzaamheden. Op de Contacta 2019 promoot ik de Airkey cilinder van EVVA. Dit is een prachtig elektronisch systeem wat met een tag of smartphone te bedienen is. Als je meerdere componenten plaatst kunt je digitaal een compleet sluitplan opbouwen.

Sinds kort ben ik ook de trotse eigenaar van een computer gestuurde sleutelkopieermachine. Deze machine vergemakkelijkt het kopiëren van de sleutels. Veel originele sleutels bevatten een code. Aan de hand van deze code en fabrikantnaam kan ik de sleutel en insnijding terug vinden. Dit betekend dat ik geen fysieke sleutel nodig heb om een duplicaat te maken. Als er geen code op de sleutel aanwezig is kan ik de sleutels 1 op1 kopiëren. Tevens is er de mogelijkheid de gemaakte sleutels op te slaan in het archief. Als de klant dan later nog eens een sleutel nodig heeft kan ik de sleutel uit  het archief halen en kopiëren.

Voor gecertifieerde cilinder systemen heb ik een mooi product. Klanten kunnen mij bellen met de vraag om langs te komen voor een nieuwe cilinder set. Door het eigen profiel kan ik gelijk het set opbouwen en monteren.  Het systeem bestaat uit 2 losse modules. Deze kunnen opgebouwd worden naar de lengte die voor de deur nodig is. Als er in de toekomst iets veranderd of men verhuist kan de klant de cilinders makkelijk laten wijzigen. 

Ik hoop u te zien en te spreken tijdens de Contacta 2019. U vind mijn stand op het startersplein.

Dimitry van Rie