Social Media ondersteuning

Klanten zitten gemiddeld 1 uur per dag op Facebook. En daar kan jij bij zijn! Maar daarvoor moet je wel wat doen. Verrassende items maken en regelmatig posten in de aanloop naar Contacta.

Naast de dagelijkse werkzaamheden schiet dat er vaak bij in en blijft de tijdlijn achter bij alle activiteiten van het bedrijf.

Wij ontzorgen je graag met een passende social media bundel. Of het nu gaat om regulier onderhoud van de bedrijfspagina met Bundel S of een uitgebreide Facebookcampagne met Bundel L, je wordt altijd ondersteund door het professionele LMG social media team. Bekijk hieronder welke voordeelbundel bij jouw bedrijf past en hoe we je het beste kunnen ondersteunen.

Wil je ondersteuning op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Download bundel overzicht

 SMALLMEDIUMLARGE
Geschikt voor Bedrijven met een eigen timeline of nog op te zetten timeline. Bedrijven met een online ambitie en gericht op een prominente aanwezigheid Bedrijven met een online ambitie en gericht op een prominente aanwezigheid op social media. Bedrijven die een fanbase willen opbouwen en de relatie met hun klant deels via facebook wil laten verlopen. Bedrijven die online grootschalige campagnes willen uitvoeren. Bedrijven die doelstellingen en of verkopen willen behalen uit Facebook en andere onlinemogelijkheden.
Creatieve posts per maand 2 4 6
Uren per maand 4 8 12
Gemiddelde uren per week 1 2 4
Duur Minimaal 12 maanden Minimaal 6 maanden Minimaal 12 maanden
Vooraf worden doelstellingen bepaald. Deze worden tijdens het traject opgevolgd en bijgestuurd      
Personen in ons professionele social team, die de originele en creatieve posts samenstellen creatieve, accountmanager creatieve, accountmanager, webanalist creatieve, accountmanager, webanalist, strategisch adviseur
Een maandelijkse omslagwissel op Facebook, ter verhoging van de zichtbaarheid      
Maximaal aantal gratis extra posts per maand, op basis van aangeleverde nieuwsitems (zowel tekst als beeld) 2 4 Onbeperkt
Rapportage (iedere twee maanden) over de werking van Facebook, Instagram, Twitter en de behaalde resultaten      
Bijeenkomst, eens per twee maanden, waarin niet alleen de resultaten maar ook trends en inspiratie worden gedeeld      
Promotiekosten van posts Niet ingebrepen Niet ingebrepen Niet ingebrepen
Kosten per maand € 399,- € 759,- € 1139,-

Download bundel overzicht

Meer informatie

Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem contact op met LMG strategie+creatie.
info@lmg.nl
0113 850 899


Direct Aanvragen