Wil jij als bedrijf een groot bereik hebben door optimaal gebruik te maken van online netwerken en social media? Is innoveren in technologie, social media en communicatie het doel van jouw onderneming? Bezoek donderdag 14 april het Contacta.nl Congres in de Mythe in Goes. Danny Mekić vertelt tijdens het congres over jong ondernemerschap, internettechnologie, media en communicatie.

Als geen ander weet Danny Mekić hoe bedrijven en organisaties social media effectief in kunnen zetten. Hij noemt zichzelf social media-architect en heeft zich gespecialiseerd in het opbouwen en managen van netwerken. Mekić is dan ook adviseur voor o.a. internationale banken, internetondernemingen en –providers en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Naast succesvol ondernemer is hij opiniemaker, jurist, docent en graag geziene gast bij diverse radio- tv-programma’s, zoals Pauw en Witteman, EenVandaag, BNR, Kassa en Radio 1. Door Quote werd Mekić betiteld als ‘Jongste Hoogvlieger’ en Elsevier schaarde hem onder de vijftig grootste Nederlandse talenten. Met enthousiasme en plezier weet hij ondernemers en starters te inspireren met zijn kennis en ervaring op het gebied van technologie, trends en onlinemogelijkheden. 

Jonge ondernemer
Op zijn vijftiende startte Danny Mekić zijn eerste bedrijf. Daarbij richtte hij zich op het programmeren van website voor bedrijven en organisaties als het Eurovisiesongfestival. Door het succes van zijn jonge onderneming zag Mekić zich genoodzaakt te stoppen met zijn VWO-opleiding. Dit in tegenstelling tot alle adviezen om zijn diploma te halen. Toch werd hij enkele jaren later zonder VWO-diploma op zak toegelaten tot de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Binnen een jaar was hij er zelfs werkgroep- en gastdocent. 

Tickets kopen

 

 


Spreker Danny Mekić: social media-architect