Startersplein

schets ruimte

Ben jij een startende ondernemer en wil je graag je netwerk uitbreiden, dan is dit je kans. Dit jaar zal er op dinsdag 30 november en woensdag 1 december een startersplein gecreëerd worden tijdens Contacta 2021. 

Deelnemen aan het plein op dinsdag 30 november kan voor een speciale prijs van €490,- (excl. BTW). Je kunt jouw deelname verlengen met één dag en op woensdag 1 december ook aanwezig zijn voor slechts €344,- (excl. BTW) extra. Als je binnen het pleinconcept instapklaar deelneemt staat er een stand voor je klaar. Wij zullen zorgen voor elektriciteit, tapijt, verlichting, een afscheidingswand en een sta-tafel met 2 krukken. Natuurlijk kan je zelf de ruimte verder naar eigen inzicht inrichten en aankleden. De ruimtes zijn 9m² en zijn direct gelegen aan de Contacta Arena in de Westerscheldehal.

Heb jij interesse? Vraag eenvoudig en vrijblijvend  hieronder informatie aan. Liever persoonlijk contact? Valerie staat je graag te woord! Je kunt haar telefonisch bereiken op 0113-850 899 of via de mail valerie@lmg.nl.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl 2021.

Toestemming voor het verwerken van de gegevens