Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Stembussen Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2020 geopend!

Stembussen Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2020 geopend!

De stembussen voor de publieksprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo zijn geopend. 5 bedrijven strijden ook dit jaar weer om de titel van beste Zeeuwse innovatie; HelloContainer, Hydrauvision, Kobobss, SWYCS en Traas Ongediertebestrijding zijn de genomineerden van dit jaar.

Stemmen
Tot en met 26 november kan iedereen online zijn stem uitbrengen op: https://emergo-innovatieprijs.nl/nl/stemmen. 26 november is de uitreiking van zowel de publieksprijs als de juryprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo.

Video
https://www.youtube.com/watch?v=g_FaTUPHlbE&feature=youtu.be

Over de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo
De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt jaarlijks uitgereikt aan de Zeeuwse ondernemer met de meest aansprekende innovatie. Het doel van deze prijs is Zeeuwse innovatie stimuleren en waarderen en bekendheid voor Zeeuwse innovaties genereren binnen en buiten Zeeland.

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt mede mogelijk gemaakt door: Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences, Kamer van Koophandel, Dockwize, Contacta en VNO-NCW. Omroep Zeeland is mediapartner en verzorgt de publieksprijs.