Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Studenten HZ pitchen voor jury Zeeuwse Innovatieprijs Emergo

Studenten HZ pitchen voor jury Zeeuwse Innovatieprijs Emergo

VLISSINGEN - Op donderdag 29 oktober pitchten studenten van de opleidingen Commerciële Economie en Bedrijfskunde van HZ University of Applied Sciences hun bevindingen aan de jury van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Afgelopen weken bezochten zij in groepen de bedrijven van de genomineerden innovaties. De resultaten uit hun onderzoek worden meegenomen in de beoordeling van de jury.

Jury
De winnaar van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2020 wordt bepaald door een speciaal samengestelde jury onder leiding van Jo-Annes de Bat van de Provincie Zeeland. Op basis van een bedrijfsbezoek door de juryleden en een onderzoeksrapport van de studenten van HZ University of Applied Sciences worden de innovaties beoordeeld.

Stemmen
Op 26 november wordt de winnaar van de juryprijs en de winnaar van de publieksprijs bekend gemaakt. Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss maken kans op de prijs voor beste innovatie van Zeeland. Van 11 tot en met 26 november kan er gestemd worden op één van de 5 genomineerden voor de publieksprijs.

Over de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo
De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt jaarlijks uitgereikt aan de Zeeuwse ondernemer met de meest aansprekende innovatie. Het doel van deze prijs is Zeeuwse innovatie stimuleren en waarderen en bekendheid voor Zeeuwse innovaties genereren binnen en buiten Zeeland.

De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door: Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences, Kamer van Koophandel, Dockwize, Contacta en VNO-NCW. Omroep Zeeland is mediapartner en verzorgt de Emergo publieksprijs.

Meer informatie over de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo is te vinden op: https://www.emergo-innovatieprijs.nl/nl/