Succesvolle editie Contacta.nl 2014

Mede dankzij uw aanwezigheid en inzet kunnen we terugkijken op een succesvolle editie van Contacta.nl. De bezoekers hebben veel kunnen bezichtigen en uitproberen in 'De Nieuwe Wereld'. De standhouders hebben hun netwerk goed uitgebreid en staan voor de start van nieuwe zaken en partners. We kunnen spreken van een succesvolle Contacta.nl 2014. Wij willen alle standhouders hartelijk bedanken voor deelname aan dé netwerkbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen. En natuurlijk bedanken we alle bezoekers voor hun komst.

De bekende sprekers van dit jaar waren Derk Sauer, Erik Scherder, Ria Joosten, Jack van Gelder, John van Zweden en Alexander Klöpping. Allen hebben gesproken in de Contacta Arena en later zijn zij aangeschoven aan het ContactaTV desk naast de LMG stand. Hier zijn de sprekers geinterviewd en is nader in gegaan op het seminar dat de spreker heeft voorgedragen.

Nieuw op de beurs waren het Robot Centre, waar bezoekers zelf robots mochten besturen. De E-Academy waar verschillende seminars werden gegeven over de nieuwste ontwikkelingen op gebied van internet en mobiele telefoons. En de Contacta Awards, deze bestond uit drie categorieën: Beste Online, Hardst Groeiend en Sterkste Export. Op iedere beursdag is er één Award uitgereikt. De winaars zijn YourSuprise.comSAMAN Groep en Café Zeeland.

Succesvolle editie Contacta.nl 2014