Thank Goes It’s Friday.

Thank Goes It’s Friday.

Thank Goes It’s Friday. Een concept dat eind 2017 is bedacht door Reza, Sofyan, Robert en Marc van Festive Events. Binnen twee weken waren alle 1200 kaarten verkocht en werd er een tweede editie aangekondigd. Sindsdien wordt het event 2x per jaar georganiseerd en met succes.

Thank Goes It’s Friday staat voor een sublieme mix van food, drinks & dance. Een concept dat erg populair is bij Zeeuwse ondernemers en trendy danspubliek. “Voordat ik begon bij Festive Events had ik een bedrijf in de randstad. De vrijdagmiddagborrel was daar al erg populair. Netwerken en plezier hebben. Het gebeurde hier al wel, maar heel kleinschalig”, vertelt medeorganisator Reza Geleedst. “Wij zijn gaan kijken naar een geschikte locatie en kwamen al snel uit bij de Grote of Maria Magdalena kerk. Het is op landelijk niveau één van de mooiste locaties.”

Succesformule
“We richten ons vooral op de 25-plussers die lekker willen dansen met vrienden, collega’s en familie.” Dat de organisatoren het groots aanpakken is in alles terug te zien. “We werken samen met goede restaurants, zoals Restaurant Binnenhof, De Kromme Watergang, 32 Eten en Drinken en Restaurant Meliefste. Zij verzorgen de hapjes. Dat is luxer en leuker. Daarnaast hebben we een hechte club bedrijven die VIP tafels afnemen.” Thank Goes It’s Friday biedt net datgene aan wat geen enkel ander doet; een relatie VIP deck waar in ongedwongen sfeer genetwerkt kan worden onder het genot van een mooi drankassortiment, luxe tafels, entertainment en fijne fingerfoods. “Daarmee maken we het verschil met alle andere evenementen. De VIP tafels zijn altijd snel uitverkocht.”

Grootse plannen
Festive Events heeft nog veel meer ideeën en evenementen in het vooruitzicht. “Er komt een zomereditie van Thank Goes It’s Friday op het Abdijplein in Middelburg, de Culitruck komt deze zomer naar Goes en Summer Festival Zeeland werd vorig jaar al gehouden in Vlissingen en Terneuzen en daar komen dit jaar Goes en Middelburg bij. Hierdoor krijg je nog meer verbintenis tussen de Zeeuwse steden.” Meer informatie over de aankomende evenementen zijn binnenkort te vinden op de website van Festive Events.