Vrijblijvend info aanvragen

The Next Logistics zone

De economie is sterk veranderd. Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond, 24 uursleveringen zijn vanzelfsprekend, import & export is in ontwikkeling en zelfs als particulier bestel je producten in China. Met deze veranderingen is een nieuwe generatie logistieke ondernemingen en organisaties ontstaan die volop gebruik maken van smart technieken en robotics. De slimme mogelijkheden van deze diensten en producten zijn vaak nog niet bekend bij ondernemers.

Next Logistics zone focust op innovatie en 24-uurstransport

Gezien het belang van logistiek voor de economie en de groeiende vraag naar snelle vormen van transport en overslag wil Contacta.nl hier de focus opleggen met ‘The Next Logistics’ zone. Bedrijven presenteren hier vernieuwende producten en diensten op het gebied van opslag, overslag, automatisering, voorraadbeheer, koeriersdiensten, enzovoorts. Deelnemen aan deze zone kan met een eigen stand, met standaard standbouw of truss-standbouw.

Wil je deelnemen aan Contacta.nl?

Wil je deelnemen aan The Next Logistics zone van Contacta.nl? Heb je aanvullende vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Febe de Krijger. Je kunt haar bereiken via febe@lmg.nl of bel naar 0113 850 899. Ze denkt graag mee met jouw wensen en bespreekt de verschillende mogelijkheden. Of vraag eenvoudig en vrijblijvend hieronder informatie aan.

Interesse in deelname?

Vanaf € 89,- per m² beschik je over eigen standruimte tijdens Contacta.nl. Kies voor standaardstandbouw of trussbouw voor het comfort van een instapklare stand. Neem gerust vrijblijvend contact op om meer opties te bespreken.

Stand varianten

Meer informatie

Vrijblijvend informatie aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl 2019.

Toestemming voor het verwerken van de gegevens


Vrijblijvend informatie aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl 2020.

Toestemming voor het verwerken van de gegevens
Wij helpen
U graag verder

Benieuwd naar de mogelijkheden of andere vragen? Wij bellen je graag terug.

Erik Voerman
Erik Voerman
Event manager