Thema Contacta.nl 2019 bekend!

Thema Contacta.nl 2019 bekend!

The Next Step: het nieuwe thema van Contacta.nl 2019.
Iedereen zal zich herkennen in het thema. Iedereen heeft wel een persoonlijke volgende stap, maar Contacta.nl heeft als doel verbinden. Het verbinden van bedrijven met bedrijven, mensen met mensen, en bedrijven met mensen.

Jaren gingen voorbij waarbij Zeeland, Vlaanderen en West-Brabant als aparte gebieden zichzelf ontwikkelden. Met eigen culturen en historische economische eigenschappen. Zeeland met haar traditionele economische kenmerken. 

De wereldeconomie heeft na de crisis een enorme sprong genomen. Het dwingt mensen te ontwikkelen, bedrijven te vernieuwen, oude business modellen te herzien en het vraagt van bestuurders om voortdurend over de grenzen te denken.

Voortdurend een volgende stap maken. In ons dagelijkse leven zien we het bijvoorbeeld terug in de vorm van windturbines in een weiland, traditionele daken met zonnepanelen en snelle elektrische laadpalen langs de weg.

We bellen niet, maar we appen. We slacken, airdroppen, swipen, "liken" en "loven". Op zoek naar de balans tussen geluk, voldoening en werkdruk in de 24 uurs maatschappij. Werkgevers richten "gyms" in, want het zitten is het nieuwe roken. We hebben fruit op de werkvloer en kinderen hebben "fruitdag" op school.

Allemaal om de volgende stap te kunnen maken. Contacta.nl 2019 staat in het teken van de volgende stap. In het engels geschreven, want ook dat is "the next step".