Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Thema 2022: Een nieuwe balans

Een wereld waar 2 economieën elkaar treffen, de oude met al haar oude gewoontes en grondstoffen en de nieuwe waarin klimaat en bijvoorbeeld nieuwe vormen van werken een grote rol innemen. Veel ondernemers hebben de afgelopen 3 jaar in rap tempo hun bedrijfsmodel moeten aanpassen. Gewoontes die voorheen natuurlijk leken, bleken in één klap niets meer waard of achterhaald.

Sommige bedrijven hebben een ware transitie ondergaan en waar de ene branche zelfs moest stoppen wisten anderen niet hoe ze het succes moesten managen. Het is tegenwoordig heel gewoon geworden om online te bestellen en binnen 24 uur je bestelde pakketje binnen te hebben. Cash afrekenen in een supermarkt doet bijna niemand meer. Ook op persoonlijk vlak werd de balans duidelijk op de proef gesteld. Thuis werken (of deels) is het nieuwe normaal. Welke vaardigheden heb je daarvoor nodig? Hoe zit de juiste werkplek eruit?  Hoe kun je je daarin ontwikkelen? Videobellen; de ene na de andere online meeting. We zijn bewuster geworden, huizen hebben zonnepanelen en rijden doen we het liefst elektrisch. 

Tijdens Contacta 2022 dagen we het bedrijfsleven uit om met elkaar in gesprek te gaan over een nieuwe balans en elkaar te helpen waar nodig. Zijn er diensten of producten die kunnen bijdragen aan een nieuwe balans? Hoe kunnen we samen in Zeeland een balans vinden tussen het oude en het nieuwe. Ook de jongere generatie is dit jaar groter dan ooit verbonden via verschillende opleidingen, jonge professionals oriënteren zich op de arbeidsmarkt en zijn benieuwd of hun toekomst bij een mooie onderneming in Zeeland kan liggen.  

Samen moeten we de regio aantrekkelijk houden en op de kaart blijven zetten. Daarom organiseren wij een bomvol programma met workshops waarin ondernemers handvaten krijgen om zich te versterken.  Inspirerende sprekers met boeiende verhalen die tot de verbeelding spreken, of gewoon gezellig een borrel drinken met collega's of opdrachtgevers. Elkaar laten groeien, kennis verrijken, mogelijkheden verkennen. Dat is waar het thema van Contacta 2022 over gaat. 

Contacta 2022, een nieuwe balans!