Vrijblijvend info aanvragen

Thema-zones

Contacta.nl ontvangt jaarlijks bedrijven en organisaties uit diverse sectoren. Deze diversiteit wordt zichtbaar gemaakt met thema-zones. Hiermee wordt de deelname voor diverse specialismen versterkt. Zo wordt door deelnemers, in samenwerking met de organisatie, een inspirerende en aantrekkelijke beursomgeving gecreëerd. Bekijk hieronder welke zone bij jouw bedrijf of organisatie past.

Werken in Zeeland plein

Wil je jouw bedrijf als aantrekkelijke werkgever in de markt zetten, zoek je specifiek personeel of bied je loopbaantrajecten aan? Bekijk dan de mogelijkheden van het plein ‘Werken in Zeeland’.


Gezond Werken zone

Gezond Werken zone. Bedrijven presenteren hier producten en diensten op het gebied van fruit op de werkvloer, sporten & bewegen, ontstressen en veiligheidsmiddelen. Boek een stand op de Gezond Werken zone.


Green Office zone

Green Office zone. Bedrijven presenteren hier producten en diensten op het gebied van interieur, duurzame wandkleding, planten, bureaus en ergonomische middelen. Boek een stand op de Green Office zone.


The Next Logistics zone

The Next Logistics zone. Bedrijven presenteren hier vernieuwende producten en diensten op het gebied van opslag, overslag, automatisering, voorraadbeheer en koeriersdiensten. Boek een stand op The Next Logistics zone.Vrijblijvend informatie aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl 2020.

Toestemming voor het verwerken van de gegevens
Wij helpen
U graag verder

Benieuwd naar de mogelijkheden of andere vragen? Wij bellen je graag terug.

Erik Voerman
Erik Voerman
Event manager