Bestel hier jouw gratis Entreeticket

TMC Project, een oplossingsgericht totaalpakket

TMC Project, een oplossingsgericht totaalpakket

TMC project ontzorgt u volledig met een oplossingsgericht totaalpakket. We doen dit als hoofdaannemer of als onderdeel van een bouwteam. We inventariseren de wensen en vertalen dit in een plan van aanpak. Vervolgens leggen wij desgewenst contact met diverse partijen die aanvullende diensten/producten leveren. Hierdoor ontzorgen wij totaal op het gebied van afstemming en planning.

TMC Project

TMC Project behoort samen met TMC Wonen tot de TMC Groep waarbij TMC Wonen zich richt op de complete inrichting van particulieren.  Door steeds meer zakelijke aanvragen is in 2000 TMC project opgestart door Dies den Haan. Door een snelle groei sloten Frans-Jan Witte en Jacor Giljam zich snel hierbij aan. In de beginjaren waren de werkzaamheden voornamelijk gericht op het verkopen en aanbrengen van vloeren en raambekleding. In 2014 werd hier zorgmeubilair aan toegevoegd en vervolgens is daar in 2018 kantoormeubilair bijgekomen. Naast de 3 projectmanagers  zijn er ook 6 eigen vakmensent voor TMC project onderweg. Daarnaast huren we gericht personeel bij voor grote werken.  TMC Project hanteer korte lijntjes en iedere projectmanagers handelt zijn eigen project van A tot Z af.

Familiebedrijf

TMC is een Zeeuws familiebedrijf pur sang. Begin 2018 heeft de 3e generatie Witte het roer overgenomen. Ze maakten een vliegende start met het behalen van de Zeeuws familiebedrijf award 2018. Dit zette een extra streep onder de maatschappelijke betrokkenheid van de TMC familie. Het thema voor de verkiezing: Mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Deze krijgen juist bij TMC een mogelijkheid om aan de slag te gaan. Participatie loont voor beide partijen, zo kunnen wij dankzij onze Syrische meubelstoffeerders  ook bedrijfsmeubilair een tweede leven geven. Dit geeft  een extra impuls  aan ons duurzaam bezig zijn. Kansen geven is kansen krijgen en zo blijft TMC Project zich  verder ontwikkelen om hiermee ons doel te bereiken. Het doel van de 3e generatie Witte is duidelijk: elke dag verbeteren om de beste Project inrichter te zijn.

De grootste uitdaging voor ons is, als we  het complete veranderingsplan mogen aandragen, zodat we de werk- of verblijfomgeving  daadwerkelijk bij kunnen laten dragen aan het bereiken van het beoogde doel. Goed advies is daarvoor één van onze belangrijkste pijlers.  Door het presenteren van goed doordachte adviesplannen hebben we al menigeen kunnen overtuigen om van onze diensten gebruik te maken.  Het resultaat representatieve ruimtes die inspireren. Neem daarom  kennis van de recent door TMC Project gerealiseerde  projecten zoals:  Nieuw- Sandenburgh ( zorg), GBG Goes (Office),  Gemeente Schouwen-Duiveland (Office), Hotel Bosch en Zee ( recreatie),  Baker Tilly ( office). Kijk hiervoor  en meer op  onze site www.tmcproject.nl  Voor meer informatie neem contact op met één van onze projectmanagers, ze staan u graag te woord.