Trainews Media, mediapartner

Trainews Media is een toonaangevend online en offline mediabedrijf. We helpen organisaties en ondernemers lokaal zichtbaar te zijn. Al onze producten en diensten hebben als doel om organisaties en ondernemers succesvolle resultaten te laten behalen. Trainews Media exploiteert verder diverse uitgaven en marketingwebshops.

Kortom: je kunt bij Trainews Media terecht voor het samenstellen van een optimale mediamix.

Het verhaal begint met een studieopdracht, waarvoor Daniel en Huibert een stage community opzetten en onder andere een stagekrant uitgeven. Ze doen dit, samen met enkele andere studenten, onder de naam Trainews. Een duidelijke verwijzing naar ‘trainee’ en ‘news’. Met de stagecommunity van Trainews slepen ze een aantal regionale en landelijke prijzen in de wacht.

Terwijl de andere studenten zich daarna weer richten op hun studie, besluiten Daniël en Huibert naast hun studie samen verder te gaan ondernemen. De naam van het studentenproject is een logische keus om te gebruiken in de definitieve bedrijfsnaam. Het staat symbool voor positiviteit, vernieuwing en durf.

De organisatie groeit door de jaren heen hard. Steeds meer merken worden toegevoegd aan het portfolio. Ook marketingwebshops komen online. Alle producten en diensten zijn er steeds op gericht om organisaties en ondernemers lokaal te ondersteunen op het gebied van marketing, en dat zo eenvoudig mogelijk.

Zo groeit het bedrijf gestaag uit tot het bedrijf dat het nu is: een toonaangevend online en offline mediabedrijf voor lokale organisaties en ondernemers.

Zichtbaar lokaal

Voor organisaties en ondernemers die lokaal actief zijn, is lokale zichtbaarheid belangrijk. Trainews Media helpt jou om je eigen lokale marketingmix samen te stellen, met online en offline mogelijkheden. Door lokaal zichtbaar en optimaal vindbaar te zijn, bereik je meer klanten. Zo realiseer je lokaal meer omzet en ben je als organisatie of ondernemer lokaal succesvol.

Meer informatie: www.trainews.nl