Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Trends in workwear op stand 220

Trends in workwear op stand 220

Als je dacht dat je weet hoe bedrijfskleding eruitziet... laat je dan verrassen op de stand van De Leeuw Bedrijfskleding op de Contacta. Dat bedrijfskleding veel meer kan zijn dan veilig, stevig en duurzaam, bewijzen de nieuwe trendy collecties van onder meer de bekende merken HAVEP, Tricorp en FHB. Ook introduceert De Leeuw dit jaar op de beurs het nieuwe online inlogpuntensysteem, waarmee individuele medewerkers items kunnen bestellen binnen een bedrijfsaccount. En extra reden om naar stand nr. 220 te komen: drie leuke beursacties!

De meest opvallende trend in workwear is dat het er helemaal niet meer uit hoeft te zien als bedrijfskleding. Een groot gedeelte van de collectie van De Leeuw Bedrijfskleding zou in een gewone kledingzaak niet misstaan: stoere jeans, hippe caps, stijlvolle polo’s, shirts en jacks. Wat geldt voor workwear, speelt nog meer bij de werkschoenen. Je moet bij sommige schoenen weten dat je naar werkschoenen kijkt: ze zien eruit als normale trendy sneakers of stoere boots. Zelfs de collectie werkjassen, werkbroeken, overalls en veiligheidskleding wordt eigentijds vormgegeven. Dit maakt het ook steeds makkelijker voor bedrijven om ook qua stijl passende workwear te kiezen.

Stijlvolle collectie voor elke branche

De nieuwe collecties verrassen vooral door hun trendy uitstraling: getailleerde ontwerpen met kleurrijke contrasten en moderne details. Stijlvolle of stoere kleding waarin je gezien mag worden, zoals de kleurrijke Shift lijn van HAVEP of de nieuwste polo’s van Tricorp, met diagonale belijning en siernaden. Op de Contacta biedt De Leeuw Bedrijfskleding verder een selectie aan representatieve kleding, zoals blouses, overhemden en colberts. Voor de horeca is er een beperkte collectie leren schorten voor de professionele keuken en linnen schorten voor de bediening. In totaal worden op de Contacta ruim 100 artikelen gepresenteerd van meer dan 15 merken.

Demonstratie online inlogpuntensysteem

Nieuw is het online inlogpuntensysteem van De Leeuw Bedrijfskleding. In de 40 jaar dat het bedrijf bestaat, is er veel veranderd, maar één ding is hetzelfde gebleven: bij De Leeuw wordt altijd een stapje extra gezet in service voor de klant. Het online inlogpuntensysteem is daar een sprekend voorbeeld van. Op de beurs wordt het gepresenteerd en toegelicht hoe bedrijven een collectie kunnen samenstellen waar medewerkers naar eigen wens uit kunnen bestellen. Kom zeker even langs op de stand als u hier meer wilt weten!

Beursacties: win een van de 2 HAVEP jassen

Wie op de beurs langskomt bij De Leeuw Bedrijfskleding kan zelf passen en het unieke draagcomfort ervaren van de nieuwe Shift lijn van HAVEP. Hier is speciaal voor de Contacta een leuke beursactie aan gekoppeld, met kans om dit jack in je eigen maat te winnen. Er worden twee jacks verloot onder alle deelnemers. Daarnaast krijgt iedereen bij aankoop van een FHB-werkbroek een gratis stretch riem en elke offerte-aanvraag tijdens de Contacta wordt beloond met een leuke goodiebag.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website: https://www.deleeuwbedrijfskleding.nl