Twan Huys is de presentator van het Politiek Café

Twan Huys is de presentator van het Politiek Café

Bestuurders, ondernemers, experts en studenten gaan tijdens het Politiek Café op dinsdagavond 5 november stevig in debat over de Zeeuwse economie. Wellicht kent u het concept van het tv-programma ‘Het Lagerhuis’. Het Politiek Café tijdens Contacta.nl 2019 is hierop gebaseerd.

Het panel bestaat uit deelnemers uit de Zeeuwse samenleving, die bijdragen aan een levendige discussie. Graag nodigen wij u exclusief uit voor deze bijeenkomst tijdens de openingsavond van netwerkevent Contacta.nl. We beschouwen uw aanwezigheid en inbreng als meerwaarde voor het debat.

Wat kunt u verwachten?

We verwachten 150 gasten. Zij debatteren over diverse prikkelende onderwerpen met betrekking tot de Zeeuwse economie. Telkens leidt een expert het onderwerp in aan de hand van een stelling. Vervolgens kunnen alle gasten deelnemen aan het debat. Het debat wordt geleid door voormalig College Tour presentator Twan Huys. Na het debat is er een netwerkborrel en de gelegenheid om na te praten met de andere genodigden van het Politiek Café.

Gespreksleider Twan Huys

Twan Huys is een televisiejournalist/-presentator. Hij was jarenlang presentator van de televisieprogramma’s College Tour, Nieuwsuur en RTL Late Night. Daarvoor werkte hij als correspondent in Amerika en presentator voor NOVA.