Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Uitreiking en stemperiode Zeeuwse Innovatieprijs Emergo verplaatst

Uitreiking en stemperiode Zeeuwse Innovatieprijs Emergo verplaatst

5 bedrijven strijden ook dit jaar weer om de titel van beste Zeeuwse innovatie. Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss zijn de genomineerden van 2020 en maken kans op zowel de publieksprijs als de juryprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. 26 november is de nieuwe datum van de uitreiking, waarin de winnaars van zowel de juryprijs als de publiekprijs bekend worden gemaakt.

Uitreiking en stemperiode verzet
Deze uitreiking stond gepland op 4 november tijdens Contacta in Goes, maar door het afgelasten van dit event door de coronamaatregelen, is de uitreiking verplaatst naar een later moment. De stemperiode zou vandaag (26 oktober) starten, maar ook deze is door het verplaatsen van de uitreiking, uitgesteld. Van 11 tot en met 26 november kan er gestemd worden op één van de 5 genomineerden stemmen die kans maken op de prijs van beste Zeeuwse innovatie van 2020.

De bedrijven met de genomineerde innovaties
Op de website van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo leggen de genomineerden hun innovaties uit. Zie ook: emergo-innovatieprijs.nl/nl/genomineerden

SWYCS uit Middelburg
SWYCS heeft een revolutionair systeem ontwikkeld gebaseerd op IoT (Internet of Things) technologie waardoor gebouwen out-of-the-box slim gemaakt worden

Hydrauvision uit Schoondijke
Hydrauvision heeft, in samenwerking met het bedrijf Z-Bridge BV, een tweede innovatieve wijze ontwikkeld om van een bewegend schip op zee naar een offshore constructie over te stappen. Het systeem heet Bring to Work (B2W).

Traas Ongediertebestrijding uit ‘s Gravenpolder
Nieuwe wet- en regelgeving maken het buiten bestrijden van ratten niet gemakkelijk. Ook brengt dit veel risico’s voor kinderen en huisdieren met zich mee, met name in stedelijk gebied en in parken. Om die reden heeft Traas het concept rattenhotel ontwikkeld, wat inmiddels ook succesvol is toegepast in de praktijk.

Hello Container uit Goes
HelloContainer digitaliseert administratieve handelingen die het vergelijken en boeken van containers binnen no time regelt. Van contact met vervoerders tot het opmaken van offertes en het verstrekken van exportdocumenten.

Kobobss uit Yerseke
Met de PackCheck producten en maatwerkoplossingen van Kobobss wordt het creëren, optimaliseren en borgen van verantwoorde processen in productie en logistiek mogelijk gemaakt.

Succesvolle innovatie
De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo is een initiatief van Provincie Zeeland, in samenwerking met Dockwize, HZ University of Applied Sciences, VNO-NCW en Kamer van Koophandel. Omroep Zeeland is mediapartner. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de Zeeuwse ondernemer met de meest aansprekende innovatie.

Kijk voor meer informatie op emergo-innovatieprijs.nl