Visser & Visser viert opening kantoor Goes op beurs Contacta

Dit jaar staat Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs ook op Contacta.nl en wel met een heel bijzondere reden: zij vieren hier de opening van het nieuwe kantoor in Goes!

De vestigingsleider en partner is Hans Everse, een accountant met jarenlange ervaring die bovendien het eiland en de bewoners kent. Met veel enthousiasme gaat hij de uitdaging aan om met de Zeeuwse ondernemers een stap verder te gaan. Jacob van Oostenbrugge is de relatiemanager van de nieuwe vestiging en zal contact hebben met veel klanten en ondernemers in de regio. Op fiscaal gebied is Jan Kieviet het aanspreekpunt.

Visser & Visser onderscheidt zich door haar brede dienstverlening en de toepassing van slimme ICT. Dit doen wij onder het label van Refine-IT. Speciaal voor de Contacta heeft Visser & Visser de managementinformatiescan ontwikkeld. Deze online scan geeft u snel inzicht hoe u uw bedrijfsprestaties kunt verbeteren door middel van de juiste stuurinformatie.

Wilt u uw besturing verbeteren en nieuwe ICT-kansen benutten? Kom dan langs op standnummer 1402 in hal 3, de Oosterscheldehal, vul de managementinformatiescan in en ontdek wat Visser & Visser voor u kunt betekenen. Daarnaast maakt u kans op een ballonvaart en ontvangt u een give-away ter ere van de opening.

U bent van harte welkom! 


Visser & Visser viert opening kantoor Goes op beurs Contacta