Goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een bijzondere woning in een water- en natuurrijke omgeving bij het centrum! Er komt vaart in de bouwprojecten Goese Diep en Westerschans.

Goese Diep

In Goese Diep komen zo’n 150 herenhuizen, watervilla’s op vrije kavels en appartementen. Het uitwerkingsplan hiervoor van de gemeente is in oktober klaar. De gemeente Goes verwacht zo rond de jaarwisseling te starten met de verkoop. Projectontwikkelaar Heijmans bouwt 232 woningen en start deze week al met de ‘pre-sale’ van hun eerste 34 rijwoningen. In september start de verkoop officieel. Dan beginnen ook de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van de eerste huurwoningen. Later bouwt Heijmans nog appartementen, twee-onder-een-kap- en kadewoningen. Op de nieuwe projectwebsite www.goesediep.nl zijn al impressies te zien en is meer informatie te vinden.

Westerschans

Voor de Westerschans (bij de Ringbrug, aan het begin van de Westhavendijk) wordt de planontwikkeling gedaan door woningcorporatie RWS. Zij bouwen hier ongeveer 100 koop- en huurappartementen boven een nieuwe Albert Heijn en een aantal andere commerciële ruimtes. Ook dit plan wordt de komende tijd nog verder uitgewerkt.


Waterrijk wonen in Goese Diep en Westerschans