Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Werk mee aan de opleiding van uw toekomstige werknemers

Werk mee aan de opleiding van uw toekomstige werknemers

Welk probleem binnen uw bedrijf zou u graag eens aanpakken, maar schuift u steeds weer opzij omdat andere problemen meer haast hebben? Denk aan een proces dat soepeler kan. Software die wel wat gebruiksvriendelijker mag. Of een terugkerend evenement dat u graag anders zou willen aanpakken. Een student van de Associate degrees Academie in Roosendaal kan u hiermee helpen. U krijgt een frisse blik en de nieuwste kennis. En onze student doet ervaring op in de praktijk. Een klassieke win-win.

Praktijkopdrachten
Wij zijn altijd op zoek naar interessante praktijkopdrachten in de regio Zeeland om onze studenten uit te dagen. Studenten kunnen deze opdrachten bij u in het bedrijf uitvoeren of op school. Zo krijgt u niet alleen een oplossing voor uw probleem, u zorgt er zo ook voor dat onze opleidingen nog beter aansluiten op de arbeidsmarkt. U kunt dus invloed uitoefenen op de opleiding van uw toekomstige medewerkers!

Stages en afstuderen
Onze studenten doen regelmatig stages om feeling met de praktijk te krijgen. Ook afstuderen doen ze in de praktijk. Daarvoor zoeken ze opdrachten waar ze parttime of fulltime mee aan de slag kunnen. Voor een paar weken of voor een paar maanden. De student denkt tijdens zijn stage of afstuderen mee met uw strategie en voert tegelijkertijd operationele taken uit. Zoals tweedejaarsstudent Management Ivy Hoekman. Voor haar afstuderen doet zij een draagvlakonderzoek voor de Stichting Recreatieve Hotspot Stelleplas. Tegelijkertijd draait ze mee op vakantiepark Hof van Zeeland.

Gastlessen en onderwijsontwikkeling
Heeft u zo geen opdracht liggen waar onze studenten hun tanden in kunnen zetten, maar wilt u wel graag bijdragen aan hun opleiding? Deel uw waardevolle kennis dan in een gastcollege. Of praat mee over de ontwikkeling van ons onderwijs. We horen graag van u welke competenties uw toekomstige medewerkers zouden moeten hebben.

Contact
Heeft u een leuke opdracht voor onze studenten? Wilt u uw kennis delen in een gastcollege? Of denkt u graag mee over ons onderwijs? Neem dan contact op met Connect. Connect is voor de Associate degrees Academie de schakel tussen het bedrijfsleven en het onderwijs. Stuur een mail naar connect@ad-academie.nl. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op ad-academie.nl.

Associate degrees Academie
De Associate degrees Academie heeft ruim 500 studenten en 9 voltijd Ad-opleidingen. Een Associate degree is een tweejarige praktijkgerichte opleiding met een wettelijk erkend hbo-diploma op onderwijsniveau 5, tussen mbo 4 en de hbo-bachelor in. De Associate degrees Academie is een samenwerking tussen Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences.